marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hugh Jackman, vedeta unui viitor în care boxul se joacă între roboți

O dramă despre box, plasată într-o eră în care roboți de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracția oamenilor.

Hugh Jackman, vedeta unui viitor în care boxul se joacă între roboți
Charlie Kenton (Hugh Jackman), un fost luptător care încă-și mai amintește de glorioșii ani în care pumnii săi împărțeau lovituri spectaculoase, ajunge să trăiască într-o lume în care boxul între oameni devine un sport illegal, pentru că este prea violent. Noii combatanți din ring sunt roboți de 3 metri dotați cu calități umane, dar și cu pumni de oțel.
 
Aflat la apusul carierei, Charlie Kenton încearcă să pătrundă din nou în domeniul care i-a adus atâta satisfacție în trecut reanimând un robot care pare să-i împărtășească soarta: a fost campion la un moment dat, dar acum nu-l mai vrea nimeni.


 
Totuși, Charlie Kenton crede că robotul său poate câștiga rundă după rundă și-și pune în joc toți banii și toate speranțele. Cu atât mai mult cu cât fiul său, Max (Dakota Goyo) – un puşti de zece ani îndărătnic şi mult prea matur pentru anii săi – are nevoie de un model pe care să-l urmeze în viață, iar modelul personal nu e chiar cel mai flatant, la acest moment.
 
Real Steel este în primul rând o poveste despre abandon, spune regizorul Shawn Levy, care a declarat că şi-a îndrăgit cei trei protagonişti, fostul boxer, pe fiul său şi robotul ce le schimbă viaţă, tocmai pentru că toţi trei au fost abandonaţi: unul de o lume în continuă mişcare, celălalt de tatăl său şi ultimul de toţi cei din jur. Lipsiţi de familie şi de aprecierea celor apropiaţi, eroii vor dovedi că aparenta lipsă a unui viitor nu contează când profiţi de cea mai mică şansă primită.

 

 
Filmul „Pumni de oțel“/„Real Steel“ (2011) este difuzat la Pro Cinema duminică seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la 01:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies