marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Idee FABULOASA de a scapa de personajul lui Charlie Sheen! Cum se va razbuna producatorul serialului!

Producatorii sitcomului de comedie cu cele mai mari audiente in SUA,  Doi barbati si jumatate se asteapta la audiente record la reluarea serialului in toamna cand va fi introdus personajul lui Ashton Kutcher, cel care l-a inlocuit pe Charlie Sheen .

Idee FABULOASA de a scapa de personajul lui Charlie Sheen! Cum se va razbuna producatorul serialului!

Fanii comediei se intreaba cum vor scapa producatorii serialului difuzat in SUA de CBS de personajul jucat de Charlie Sheen.


"Avem un plan fabulos pentru a-l scoate pe Charlie Harper din joc" au dezvaluit surse din cadrul postului TV .


Vestea alimenteaza zvonurile ca Charlie Sheen ar putea fi  'ucis' in serial pentru a-i face loc lui Ashton Kutcher, cel care a semnat acum o saptamana cu cei de la Warner Bros.


Ar fi o metoda excelenta a co-autorului serialului Chuck Lorre -  dusmanul lui Charlie Sheen de a se razbuna pe actor. Neintelegerile dintre cei doi au dus acum cateva luni la concedierea actorului de 45 de ani.
 

O alta varianta prin care personajul lui Sheen va fi scos din peisaj - Charlie va fi trimis intr-un centru de dezintoxicare( de unde nu va mai iesi) iar  Ashton Kutcher il va interpreta pe fiul sau ( care vine sa-si cunoasca tatal).

"Nimic nu este batut in cuie cu acest serial. Lucrurile se schimba foarte repede. Chiar daca acum avem un plan acesta ar putea fi modificat de 10 ori pana in toamna" au mai dezvaluit producatorii de la Doi barbati si jumatate.
 

Culmea, Charlie Sheen  are sanse mari sa fie platit cu cate 2 milioane de dolari pe episod inca un sezon conform contractului cu Warner Bros. cu care se afla in proces, mai scriu tabloidele americane.

Tu ce crezi ca se va intampla cu Charlie Harper in serial?
 

 

Doi barbati si jumatate  este la Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies