marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce actor a refuzat 25 de milioane de dolari pe an ca sa-l inlocuiasca pe Charlie Sheen!

Misterul s-a rupt: s-a aflat cine trebuia sa-l inlocuiasca pe bad boy Charlie Sheen in serialul Doi barbati si jumatate!

Ce actor a refuzat 25 de milioane de dolari pe an ca sa-l inlocuiasca pe Charlie Sheen!

Britanicul Hugh Grant a fost la un pas sa-l inlocuiasca pe Charlie Sheen  dupa ce acesta a fost concediat, recent, de producatorii serialului "Doi barbati si jumatate", din cauza numeroaselor scandaluri din viata lui privata

Actorul de 50 de ani care a primit si un Glob de Aur (pentru filmul Four Weddings and a Funeral din 1994) s-ar fi retras cu 2 zile in urma de la negocierile cu producatorii serialului - cei de la Warner Bros., scrie deadline.com

Sefii de la Warner Bros i-ar fi oferit un contract de 1 milion de dolari pe episod, asta inseamna aproape 25 de milioane de dolari pe an, bani pe care Hugh Grant nu-i mai scoate din filme. Diferente de creativitate - acesta a fost motivul pentru care britanicul a refuzat sa se alature echipei.


Creatorii showului si-ar fi dorit un actor de prima lista pentru serialul la care filmarile au incetat dupa plecarea lui Charlie Sheen.
 

Producatorul executiv Chuck Lorre (care mai lucreaza  la Mike & Molly si The Big Bang Theory)a anuntat ca va mai fi implicat in Doi barbati si jumatate doar daca noul star va fi cineva cu care se poate lucra.


Doi barbati si jumatate  este la Pro Cinema de luni pina joi, de la ora 21:00


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies