marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În a doua zi de Crăciun, îl revedem pe Chevy Chase și pe Cățelul care a salvat Crăciunul

Dacă vă era dor de comediile în care animalele vorbesc și fac ghidușii, luați o porție de umor autentic.

În a doua zi de Crăciun, îl revedem pe Chevy Chase și pe Cățelul care a salvat Crăciunul
Shelby era, până să fie vizitat de o familie, un cățel amărât care-și aștepta, fără prea multă speranță, rândul la adopție. Numai că un Beagle neastâmpărat ca el nu-și dorea decât să fie liber, să scape odată de spațiul acela strâmt din cușcă și de mâncarea și tratamentul aspru din adăpostul de animale.
 
În cele din urmă, însă, Shelby a ajuns să fie cel mai bun prieten al unui băiețel, care avea nevoie de un partener de joacă, dar și de… iluzionism. 
 
Însă ce te faci atunci când adulții ar face orice să te despartă de cel mai bun prieten? Continui să alergi și să cauți soluții ca să fii liber să fii… un cățel de casă.


 
Filmul vorbește despre prietenie, umanitate, familie și toate acele valori care sunt mai pregnante în preajma Crăciunului, neuitând însă de situațiile amuzante, dar și de cele lacrimogene. Să mai spunem că și Chevy Chase face un rol savuros, care le va stârni celor care au vizionat seria de filme „National Lampoon’s Vacation” amintiri plăcute.


 
Filmul „Cățelul care a salvat Crăciunul”/„Shelby” este difuzat la Pro Cinema marți, în a doua zi de Crăciun, de la ora 16:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies