marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Boss Baby, o comedie animată pentru cei mari și cei mici, de 1 iunie

Alec Baldwin, Lisa Kudrow și Jimmy Kimmel au un dialog savuros în acest film de animație care ne-a cucerit pe toți.

The Boss Baby, o comedie animată pentru cei mari și cei mici, de 1 iunie
De 1 iunie, când redevenim cu toții copii, Pro Cinema vă oferă un film pe măsura Zilei Internaționale a… Părinților. Da, pentru că, nu-i așa, vai de părinții care n-ascultă de copii!
 
Mai ales de el, The Boss Baby, cel mai neobișnuit bebeluș. El poartă o servietă și are vocea și șarmul lui Alec Baldwin. Cu o distribuție de excepție, „The Boss Baby: Cine-i șef acasă?“ este o poveste comică despre impactul  pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. 
 
Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este, de fapt, un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă, pe care doar el îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naştere când cei doi parteneri mici şi în aparenţă neînsemnaţi se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabila între căţeluşi şi bebeluşi.


 

Inspirată de cel mai bine vândută carte de ilustraţii a Marlei Frayee, această comedie animată plină de acțiune, potrivită pentru toate vârstele, îi are pe următorii actori în rolul personajelor: Alec Baldwin drept Boss Baby, Steve Buscemi în spatele maleficului Francis E. Francis, Jimmy Kimmel şi Lisa Kudrow pentru vocile părinţilor nebănuitori ai lui Tim şi ai bebeluşului Boss Baby, Miles Balkshi în rolul lui Tim şi Tobey Maguire în rolul naratorului.


 
Filmul animat „The Boss Baby: Cine-i șef acasă?“ este difuzat la Pro Cinema de 1 iunie de la ora 20:30 și, în reluare, vinery de la ora 12:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies