marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În weekendul Încoronării, documentarul Elisabeta a II-a, Portretul Reginei rulează în cinematografe

Combinând pagini de istorie cu mărturiile maeștrilor fotografi care au imortalizat-o pe Regină, dar și cu interviuri cu Isabella Rossellini și Susan Sarandon, filmul prezintă o viziune inedită asupra mamei actualului Rege Charles al III-lea.

În weekendul Încoronării, documentarul Elisabeta a II-a, Portretul Reginei rulează în cinematografe
Cinematografele omagiază figura emblematică a regretatei suverane Elisabeta a II-a chiar în weekendul în care fiul său cel mare, Charles, urcă pe tronul Marii Britanii. Documentarul „Elisabeta a II-a: Portretul Reginei“ va rula pe marile noastre ecrane, din perspectiva celei mai fotografiate, iubite, spionate, lăudate, criticate femei de pe planetă.
 
Cei mai apreciaţi fotografi din lume îi conturează acum portretul psihologic și uman, după șapte decenii în care de foarte puține ori s-a arătat lumii în adevăratele sale culori personale.
 
Combinând pagini de istorie cu mărturiile maeștrilor fotografi care au imortalizat-o pe Regină, precum Yousuf Karsh, Brian Aris sau David Montgomery, dar și cu interviuri cu Isabella Rossellini și Susan Sarandon, filmul ne prezintă o viziune inedită asupra uneia dintre cele mai cunoscute și, în același timp, enigmatice și impenetrabile figuri din toate timpurile
 
Distribuit de Inspire Through, documentarul Elisabeta a II-a: Portretul Reginei va fi proiectat începând cu 5 mai în cinematografele Happy Cinema din București, Buzău, Bistrița, Bacău, Botoșani, Alexandria, Focșani și Vaslui, la Cineplexx Băneasa, Cinema One Brașov și Satu Mare, Cinema Ateneu din Iași, Cinema Trivale Pitești, CineGold Sibiu, Cinema Victoria Cluj, Cinema Jean Constantin Constanța și Cinema Victoria din Timișoara.

Galerie foto


Modifică setările cookies