marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inadaptații, cu Tim Roth, Pierce Brosnan și Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, erau să arunce în aer diplomația 

De la regizorul filmului „Die Hard 2”, avem un film de acțiune, spionaj, super cars și un munte de lingouri de aur, care a deranjat lumea orientală.

Inadaptații, cu Tim Roth, Pierce Brosnan și Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, erau să arunce în aer diplomația
Ce poate fi greșit la această rețetă? Un film clasic de acțiune, cu un Pierce Brosnan puțin albit, puțin obosit, dar la fel de charismatic, care conduce o misiune de capturare a unei cantități impresionante de aur, despre care se spune că ar finanța activități teroriste. Cândva, însă, când planul e deja în derulare, iar jaful se petrece în cea mai securizată închisoare, personajul principal, infractorul Richard Pace (Pierce Brosnan) își dă seama că a fost tras pe sfoară și folosit pentru abilitățile sale unice, la schimb cu propria sa eliberare.
 
Cu Scultz (Tim Roth) aflat pe urmele sale, care-l vrea închis pe viață în penitenciar, dar cu o echipă tânără și dezinvoltă – din care face parte și Ringo (Nick Cannon, fostul soț al cântăreței Mariah Carey), Richard Pace nu are încotro decât să meargă înainte cu planul inițial.


 
Și, totuși, filmul era cât pe-aci să arunce în aer diplomația statelor implicate. Producția „Inadaptații” a fost controversată în Qatar din cauza unor referiri negative reale la finanțarea „terorismului” din Qatar și a unor referiri explicite la Frăția Musulmană ca fiind „teroriști”, cu Yusuf al-Qaradawi ca fiind creierul lor. 



Filmul este finanțat, precum și coprodus de o companie de producție din Emiratele Arabe Unite, și având în vedere implicarea presei din Emiratele Arabe Unite în propagarea acestei narațiuni împotriva Qatarului, cel puțin de la prima criză diplomatică din Qatar, combinată cu faptul că Doha News a raportat elemente de complot anti-Qatar în conținutul filmului. 


 
Pe măsură ce reacțiile s-au amplificat, cu fotografii scurse de la lansarea sud-coreeană care au dus la acreditarea discordiei privind „propaganda” anti-Qatar încorporată în film, Vox Cinemas, deținută de Emiratele Arabe Unite, a renunțat în cele din urmă la lansarea planificată a filmului în Qatar.
 
Filmul „Inadaptații”/„The Misfits” (2021) este difuzat la Pro Cinema marți, în a doua zi de Crăciun, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies