marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Inca cinci greseli amuzante din serialele tale preferate (III)!

Continua serialul greselilor amuzante in show-urile TV. Iata inca cinci filme prinse cu garda jos!

Inca cinci greseli amuzante din serialele tale preferate (III)!

In serialul “Grey's anatomy” doctorul Sheperd are problema cu suvita de par. Intr-un cadru ea este cazuta pe frunte, iar in cadrul imediat urmator este data pe spate.

Cu sau fara suvita rebela, McDreamy va avea intotdeauna succes la publicul feminin.

Te-ai intrebat vreodata daca poti indragi cu adevarat un criminal in serie? Ei bine, iata ca serialul “Dexter” a reusit acest lucru, sa-l faca placut pe expertul in sange si criminal in timpul liber, Dexter Morgan.

Si daca scenaristii s-au descurcat de minune, scenografii au sucit modul de deschidere al usii. O data se deschide spre exterior, iar in restul filmului spre interior.

In “Frasier” se pare ca dispare mancarea din farfurie. Poate ca in pauza dintre cadre i s-a facut foame doctorului si a mancat cartoful fiert.

Serialul “Sex and the City” are o greseala inca din genericul de prezentare. Carrie poarta outfit-ul de balerina si e stropita de un autobuz care o data are calatori si o data e gol golut.

In serialul “Will & Grace” obiectele din cadru se misca singure. Priviti agenda galbena. Poate are puteri supranaturale si leviteaza… sau poate pur si simplu nu au fost atenti.

Va urma


Sursa: moviemistakes.com/


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies