marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

Oricate persoane ar fi pe un platou de filmare si oricat de atent ar fi regizorul, nu se poate sa nu le scape cate ceva. Greselile sunt inevitabile. Unele trec neobservate, dar altele sunt atat de evidente incat nu pot fi trecute cu vederea. Iata doar zece dintre ele

Top 10: Cele mai tari greseli din filme!

articole relationate

Cele mai scumpe 8 filme din istorie

Cele mai scumpe 8 filme din istorie

10. Reservoir Dogs - Quentin Tarantino
In una dintre secvente, un ofiter de politie este torturat. Acesta este legat cu catusele, dar cand e legat la spate, cand apare legat in fata.

9. Full Metal Jacket - Stanley Kubrick
Filmul anti razboi al lui Kubrick a fost filmat in Anglia. Se pare ca i-a scapat un detaliu, marcajele britanice de pe asfalt, care nu au ce sa caute in SUA, unde se desfasoara actiunea din film.

8. The Lord of the Rings: The Return of the King - Peter Jackson
Ranile false sunt greseli des intalnite in filme, iar "Stapanul Inelelor" nu face exceptie. Frodo are o julitura pe obrazul drept care se tot muta pe cel stang si-si mai schimba si dimensiunea.

7. Toy Story -  Lee Unkrich
In una din scene, Woody se uita la monitorul pentru bebelusi. Cand camera este filmata in intregime, monitorul dispare si in fata lui este pusculita purcelus. Cand camera revine pe Woody, revine si monitorul.6. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl - Gore Verbinsky

Nu puteti rata aparitia unui pirate modern. Cand Jack Sparrow spune “pe punte, caini scarbosi!”, un membru al echipei admira marea.


5. High School Musical 2 - Kenny Ortega   
Aici, lipsa de continuitate pe un obiect da de furca filmului. Da, boxerii lui Troy care-si schimba culoarea. Cand sunt negri, cand sunt deschisi la culoare.

4. The Twilight Saga: Eclipse - David Slade
In ultima scena, Edward nu are continuitate pe… sclipire.

3. Titanic - James Cameron
A fost primiat la Oscar, dar tot a avut unele greseli. Secventa in care Rose incearca sa-l salveze pe Jack si gaseste un topor: dupa ce sparge geamul si ia toporul se intoarce. Urmatoarea camera o arata pe Rose stand in fata geamului aproape intact.2. North by Northwest - Alfred Hitchcock

Figurantii sunt niste oameni foarte importanti la cadru. Ca sa-i tii in frau iti trebuie atentie distributiva. Se pare ca regizorului i-a scapat tanarul din spate care si-a bagat degetul in urechi inainte ca arma sa traga.

1. Troy - Wolfgang Petersen
In secventa surprinsa mai jos, pe deasupra capului lui Ahile (Brad Pitt) trece un avion. In Grecia Antica (oricat de avansati ar fi fost ei) nu aparusera inca avioanele.


Sursa foto: moviemistakes.com


Voteaza greseala ta preferata (4996 voturi)
Reservoir Dogs
2.52% 126 voturi
Full Metal Jacket
0.48% 24 voturi
The Lord of the Rings: The Return of the King
2.00% 100 voturi
Toy Story
1.20% 60 voturi
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
11.29% 564 voturi
High School Musical 2
5.28% 264 voturi
The Twilight Saga: Eclipse
1.80% 90 voturi
Titanic
2.74% 137 voturi
North by Northwest
1.16% 58 voturi
Troy
71.52% 3573 voturi

Modifică setările cookies