marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Într-unul dintre ultimele sale filme, Bruce Willis a făcut echipă cu John Travolta

Chiar mai înainte de-a se „pensiona“ forțat, starul filmelor de acțiune a turnat o altă peliculă plină de adrenalină.

Într-unul dintre ultimele sale filme, Bruce Willis a făcut echipă cu John Travolta
John Travolta se pregătește să lanseze cel mai nou action movie, filmat în Maui, Hawaii, în care apare alături de celebrul Bruce Willis, „Paradise City“.
 
În trailerul lansat zilele trecute, îl putem vedea pe Bruce Willis așa cum l-au văzut și colegii lui de platou, mai înainte ca familia lui să anunțe că acesta se va retrage definitiv din activitate, din cauza unei boli aparte de care suferă: afazia, o afecțiune neurologică ce afectează comunicarea verbală, dar și abilitatea de a citi sau a scrie.
 
De altfel, se spune că, la ultimele sale filme, superstarul blockbusterelor de acțiune era însoțit de un asistent personal, care se îngrijea ca acesta să nu uite să facă sau să spună anumite lucruri, uneori făcând pe sufleurul în timpul filmărilor. Desigur, lucrul devenise semnificativ îngreunat, motiv pentru care Bruce Willis a pus punct carierei sale în cinematografie, înainte ca starea lui să devină critică.

 

Vădit îmbătrânit, cel care-şi spunea odinioară că e „Greu de pensionat“ apare acum în rolul  unui veteran vânător de recompense, Ian Swan, care își asumă una dintre cele mai periculoase misiuni de până acum în Hawaii. După ce este împușcat și presupus mort, fiul său, Ryan (Blake Jenner), face echipă cu fostul partener al tatălui său (Stephen Dorff) pentru a-i vâna pe ucigași, în timp ce se confruntă cu un lord sadic al crimei (John Travolta).

 

Şi, deşi Bruce Willis nu mai e în forma pe care o ştiam în seria „Die Hard“, se vede că a făcut eforturi pentru a-şi păstra imaginea de action man. În tot cazul, chiar dacă fanii vor sesiza o prestaţie mai lentă a lui decât ne-a obișnuit, faptul că "Paradise City" e unul dintre ultimele sale filme va fi un motiv în plus să mergem în sălile de cinema să-l vedem.

 
FOTO: pagina oficială

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies