marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

James Cameron a facut anuntul: Avatar va avea patru continuari. Care sunt datele de lansare

Regizorul american James Cameron a anuntat miercuri la conventia filmului CinemaCon, care se desfasoara zilele acestea la Las Vegas (SUA), ca filmul de succes 'Avatar' va avea patru continuari (sequel) fata de trei cate erau prevazute intial, relateaza EFE.

James Cameron a facut anuntul: Avatar va avea patru continuari. Care sunt datele de lansare

Potrivit informatiilor publicatiilor de specialitate The Hollywood Reporter, Variety si Deadline, Cameron a declarat ca cele patru continuari ale filmului 'Avatar' vor avea subiecte independente, dar ca "impreuna vor forma o saga", relateaza Agerpres.

Cineastul american a precizat ca prima dintre continuari va ajunge pe ecrane de Craciun in 2018, iar celelalte trei vor fi lansate succesiv in 2020, 2022 si 2023. Cameron, care a regizat si filmului 'Titanic', a asigurat ca lucreaza alaturi impreuna cu scenaristi si designeri de inalt nivel pentru recrearea universului 'Avatar' in ce priveste 'personajele, creaturile, ambientul si noile culturi'.

 


El a explicat ca a ramas "fara cuvinte" in fata noilor idei suscitate de "Avatar" si ca imaginatia depaseste cu mult ceea ce s-a facut in primul film. "Va fi o adevarata saga epica", a subliniat el.


Cu incasari de 2,788 de miliarde de dolari in intreaga lume 'Avatar' (2009) se mentine pe primul loc drept cel mai de succes film din istoria cinematografiei la nivel mondial, depasind 'Titanic' (2,187 de miliarde de dolari) si 'Star Wars: The Force Awakens' (2,064 de miliarde de dolari), potrivit site-ulu de specialitate Box Office Mojo
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies