marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kate Winslet: actrita din Titanic s-a maritat in secret pentru a treia oara, Leonardo DiCaprio a dezvaluit informatia

Kate Winslet s-a casatorit cu iubitul ei Ned Rocknroll, nepotul magnatului Richard Branson, intr-o ceremonie secreta din New York, informeaza People. Actrita de 37 de ani a fost data de gol chiar de bunul ei prieten, Leonardo DiCaprio, alaturi de care a cunoscut faima in 1997, cand au jucat impreuna in pelicula Titanic.

Kate Winslet: actrita din Titanic s-a maritat in secret pentru a treia oara, Leonardo DiCaprio a dezvaluit informatia

Galerie foto: Cariera lui Kate Winslet in 50 de imagini

Kate Winslet si-a gasit fericirea pentru a treia oara. Actrita britanica a mai fost casatorita cu Jim Threapleton, intre 1998 si 2001, cu care are un copil si cu celebrul regizor Sam Mendes, intre 2003 si 2010, alaturi de care are al doilea copil.


"Pot sa confirm ca actrita Kate Winslet s-a casatorit cu Ned Rocknroll, intr-o ceremonie restransa din New York, la inceputul lunii, unde au participat copiii actritei, familia si cativa prieteni. Cei doi erau logoditi de la inceputul verii", a spus reprezentantul actritei intr-un comunicat oficial. Se pare ca Leonardo DiCaprio a fost cel care a scapat primul informatia, in cadrul unui eveniment din New York si el ar fi cel care a condus-o la altar, sustin cei de la The Sun. Nu e prima data cand actrita se fereste sa faca public anuntul, si cu Sam Mendes s-a casatorit tot in secret.


Actrita premiata cu Oscar are o relatie cu fiul lui Richard Branson din toamna lui 2011. Anul trecut, actrita a fost o adevarata eroina, dupa ce i-a salvat mama acestuia dintr-un incendiu pe insula exotica.
 


 


Kate Winslet este cunoscuta pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut intr-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Ratiune si simtire" si muza lui J. M. Barrie din "In cautarea taramului pierdut". Ea a portretizat, insa, si o spalatoreasa care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul in care acesta era internat, in filmul "Marchizul de Sade" (2000), si, un an mai tarziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanica. Winslet a devenit cunoscuta si pentru roluri complexe, jucate in filme independente, precum Clementine, o tanara care recurge la o interventie psihologica de stergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din productia "Stralucirea eterna a mintii neprihanite".



 

Actrita nu se fereste sa renunte la haine pe marile ecrane si a reusit cateva aparitii nud memorabile, inclusiv in blockbusterul lui James Cameron, Titanic.  Winslet, in varsta de 36 de ani, a aparut toples in rolul Rose DeWitt Bukater, in blockbusterul din 1997 "Titanic". Desi sustine ca este constienta de micile ei "imperfectiuni", Kate Winslet nu ezita sa apara in scene sexy pe marele ecran. Actrita britanica are deja o serie interminabila de filme in care si-a dezgolit trupul (Heavenly Creatures, Holy Smoke, Quills, Iris, Little Children) si cu care a reusit sa impresioneze critica.  Cel mai recent succes notat cu Oscar a fost The Reader (2008), iar 4 din cele 6 nominalizari la Oscar din portofoliul ei apartin unor interpretari de personaje care se si dezbraca.

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies