marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kevin Hart, Bryan Cranston și Nicole Kidman, un trio emoționant într-un remake după The Intouchables

O poveste incredibilă despre puterea unei prietenii și curajul de a-ți trăi din nou viața pe deplin.

Kevin Hart, Bryan Cranston și Nicole Kidman, un trio emoționant într-un remake după The Intouchables
Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar.
 
Phillip Lacasse (Bryan Cranston) este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell (Kevin Hart) este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început.


Când Philip, împreună cu asistenta sa, Yvonne Pendleton (Nicole Kidman), intervievează candidați pentru postul de îngrijitor al acestuia, Dell pare cea mai bună alegere, căci Philip crede că natura sa incompetentă îi va aduce mult doritul sfârșit. Însă ceea ce începe ca o relație îndoielnică ajunge să fie o prietenie neașteptată.


 
Provenind din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.


 
Filmul „Asistent de (ne)voie”/„The Upside” (2018) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies