marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Camilla Belle este frumoasa Evolet din filmul 10.000 B.C.

Pelicula lui Roland Emmerich, una dintre cel mai bine construite vizual, reînvie lumea preistorică, cu pericolele, preconcepțiile, dar și romantismul ei.

Camilla Belle este frumoasa Evolet din filmul 10.000 B.C.
Supraviețuire, sclavie, păgânism și misticism timpuriu. Toate într-un tablou ce descrie umanitatea la începuturile ei, cu luptele, întrebările, valorile, dar și dezumanizarea ei.
 
Într-un astfel de ev timpuri, cu 10.000 de ani înaintea erei noastre, tânărul vânător de mamuți D'Leh (Steven Strait) și iubita sa Evolet (Camilla Belle) cea cu ochi azurii trăiesc liniștiți într-o vale preistorică pierdută în munți. Într-o zi, un grup de războinici misterioși le atacă tribul și o răpesc pe Evolet. D'Leh își strânge un mic grup de vânători și pleacă în urmărirea războinicilor, pentru a-și salva iubita. 


 
În drumul lor, tinerii străbat ținuturi necunoscute și descoperă civilizații umane a caror existență o ignoraseră până atunci. La fiecare popas li se mai alătură câte un trib care, ca și al lor, fusese atacat de vânătorii de sclavi. Astfel, micul grup al lui D'Leh se transformă treptat într-o adevarată armată.


 
Călătoria lor este presărată cu numeroase pericole, eroii trebuind să înfrunte monștri preistorici și fenomene naturale înfricoșătoare, iar la sfârșitul ei descoperă un tărâm dincolo de orice imaginație, pe care piramide fabuloase se înalță până la cer. 
 
Aici ei vor trebui să înfrunte un zeu tiranic, iar D'Leh va înțelege că misiunea lui nu constă doar în a o salva pe Evolet, ci de a asigura viitorul întregii civilizații umane.



 

 
Filmul „10.000 B.C.” (2008) este difuzat la Pro Cinema vineri seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:15.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies