marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Kristen Stewart si-a impresionat fanii la New York: ce aparitie de senzatie a avut la vizionarea noului ei film, On the Road

Kristen Stewart a reusit sa impresioneze pe toata lumea la vizionarea filmului On the Road din New York. Dupa ce cu cateva zile inainte parea destul de stanjenita pe covorul rosu, ieri actrita a avut o aparitie senzationala.

Kristen Stewart si-a impresionat fanii la New York: ce aparitie de senzatie a avut la vizionarea noului ei film, On the Road

 

 

GALERIE FOTO 70 de imagini din viata lui Kristen Stewart

 

Kristen Stewart a parut mult mai sigura pe ea la vizionarea filmului ei On The Road din New York, dupa ce timp de o luna a stat ascunsa de ochii presei, din cauza scandalului dintre ea si Robert Pattinson.

 

Actrita de 22 de ani a mai spus la conferinta de presa ca lucurile vor decurge normal la premiera ultimului film Twilight din noiembrie: "Suntem in regula, o sa fie bine" a spus Stewart atunci cand a intrebat-o un fan despre cum va reactiona cand va da ochii cu fostul ei iubit, Robert Pattinson, pentru prima data de la izbucnirea scandalului.

 

Kristen a mai dezvaluit la Toronto cu cateva zile in urma ce iubeste cel mai mult la actorie: "Ceea ce ador la actorie este ca nu te prefaci sa fii altcineva, ci doar te regasesti pe tine. Cand eram mica stiam ca imi plac provocarile si aceasta meserie ma pune la incercare de fiecare data, ador asta" a spus vedeta din Twilight.

 

On the Road  ii are  in distributie pe Garrett Hedlund, Sam Riley, Kristen Stewart, insa alaturi de ei mai apar vedete ca Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Amy Adams sau Steve Buscemi.
 

Filmul este o aventura dramatica ce defineste generatia beat, generatia tinerilor care, trecuti prin experienta razboiului si dezamagiti de societatea postbelica, au pornit sa bata drumurile Americii in lung si in lat, pentru a cunoaste si intelege lumea in care traiau. In film Kristen Stewart este Marylou sotia lui Garrett Hedlund (care il interperteaza pe Dean Moriarty) si are parte de scene topless.

 

 


Stewart  a spus intr-un interviu pentru MTV ca se simta stanjenita sa vada scenele cu ea goala: "Pare o nebunie acum cand ma uit. Ma uit si nu-mi vine sa cred ca eu sunt in acele scene. Dar cred ca orice actrita intampina un astfel de moment in cariera ei.La filmarile pentru acest film m-am simtit intr-o alta lume si nu m-am mai gandit la nimic".


 

Pana la Festivalul de Film de la Toronto, actrita nu a venit la nici un eveniment de promovare pentru On The Road, din cauza scandalului care i-a distrus imaginea si a dus la despartirea dintrea ea si Robert Pattinson. Dupa ce l-a inselat cu regizorul Rupert Sanders si au aparut imagini cu ce doi in presa, actrita a devenit tinta celui mai mare scandal de acest gen din ultimele luni. Totusi, Stewart si-a facut curaj si a aparut la Festivalul de Film de la Toronto, unde a avut loc premiera On The Road si a venit la  New York unde a aratat extraordinar.

 

In noimebrie, actrita va putea fi vazuta in ultimul film Twilight, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II. Filmul se va lansa si in Romania pe 16 noiembrie.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies