marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill au parodiat cea mai iubita scena din Titanic: cum au aparut cei doi actori in emisiunea Saturday Night Live

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill au facut senzatie sambata seara, in emisiunea Saturday Night Live. Hill a fost gazda si cu ocazia asta l-a invitat pe colegul sau din The Wolf of Wall Street.

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill au parodiat cea mai iubita scena din Titanic: cum au aparut cei doi actori in emisiunea Saturday Night Live


Jonah Hill
a fost din nou invitat special in cadrul emisiunii SNL si a dechis show-ul cu un monolog despre noul sau film. Hill a facut glume pe seama colegului sau, Leonardo DiCaprio, spunand ca nu el a fost prima optiune pentru rolul lui Jordan Belfort. Chiar atunci, si-a facut aparitia in platou DiCaprio, spre surpiza fanilor, si a creat un moment hilar, dupa ce l-a imbratisat pe Jonah Hill, recreand scena simbol din Titanic, cu Jack si Rose.

"Ce naiba faci omule? Am venit aici sa te sprijin si tu ma vorbesti de rau" a fost una dintre glumele lui DiCaprio, care a reusit sa fure atentia cu acest moment. Asa cum era de asteptat, retelele de socializare au explodat, inca o dovada a faptului ca DiCaprio este unul dintre ce mai iubiti actori in viata.

 

 

 

Ambii actori au avut un an exceptional. Au jucat impreuna in The Wolf of Wall Street,  unul dintre cele mai apreciate filme din acest an. A cincea colaborare dintre DiCaprio si Martin Scorsese a primit 5 nominalizari la Oscar, ambii actori fiind nominalizati pentru interpretare, in rol principal - Leonardo DiCaprio - si in rol secundar - Jonah Hill.

 

Jonah Hill a declarat ca isi dorea atat de mult sa lucreze cu idolul sau, Martin Scorsese, incat a acceptat si o suma modica. Astfel, actorul de 30 de ani, nominalizat a doua oara la Oscar, a primit doar 60.000 de dolari pentru rolul din The Wolf of Wall Street.

 


"Mi-au dat cat de putini bani se putea, asta a fost oferta lor. Le-am zis ca semnez pe loc. Voiam sa  semnez cat mai repede, ca sa nu cumva sa se razgandeasca. Chiar nu contau banii. Eu vreau bani cat sa imi pot plati chiria si poate mai tarziu sa imi pot sustine familia, poate o sa am copii. Am fost platit cat de putin se putea conform SAG, deci cam 60.000 de $. Dar sincer, mi-as fi vandut masina ca sa pot lucra cu Martin Scorsese. As face-o din nou intr-o secunda." a spus acesta, conform Daily Mail.

 

 

Jonah Hill a trecut cu brio de la comedii usoare ca Get Him To The Greek, Forgetting Sarah Marshall, Knocked Up si Superbad la filme care i-au pus in valoare calitatile actoricesti si de comediant. Moneyball si The Wolf of Wall Street i-au adus doua nominalizari la oscar, ambele pentru rol secundar.  Anul acesta se lupta pentru Oscar cu nume sonore ca Bradley Cooper ("American Hustle"), Michael Fassbender ("12 Years a Slave"), Jared Leto ("Dallas Buyers Club") si Barkhad Abdi ("Captain Phillips).


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies