marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lily Collins a creat un adevărat fenomen cu „Emily in Paris“. Acum filmează pentru al 3-lea sezon al serialului 

Respectând rețeta de succes a seriei „Sex and the City“, producătorul Darren Star a mizat pe șarmul fiicei lui Phil Collins și a dat lovitura!

Lily Collins a creat un adevărat fenomen cu Emily in Paris . Acum filmează pentru al 3-lea sezon al serialului
După ce, în ianuarie, echipa de producție anunța că are în plan filmarea a încă două sezoane noi, iată că acum distribuția s-a reunit la Paris, pentru turnarea celui de-al treilea sezon „Emily in Paris“. Cea care a anunțat startul filmărilor a fost chiar protagonista Lily Collins, care a făcut o postare de la fața locului – în dulcele stil al fermecătoarei sale eroine, Emily, o americancă ajunsă la Paris, care experimentează stilul de viață francez de-a lungul unor aventuri presărate cu mult umor.
 
„Din nou la masă împreună și nu este pentru o întâlnire cu un client sau o cină”, scrie și într-o postare pe canalul oficial de Instagram al serialului. „Producția pentru sezonul 3 începe acum!“, spune anunțul, care a strâns un million și jumătate de aprecieri pe contul actriței și alte peste 300.000 de aprecieri pe contul oficial.


 
Fashionistele mai au, însă, de așteptat până la lansarea din toamnă, când se vor putea inspira din nou din ținutele purtate de Lily Collins, Ashley Graham și Philippine Leroy-Beaulieu.
 
În noul sezon, Lucien Laviscount, interpretul lui Alfie, revine în rolul iubitului lui Emily Cooper și va deține un rol permanent în serial, anunță producătorul serialului, Darren Star.

 
Finalul celui de-al doilea sezon n-o lasă pe Emily nehotărâtă doar în aspectul dragostei, ci și în cel profesional. Ea are de ales între a o urma pe fosta ei șefă de la Savoir, Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) și de a mai rămâne încă un an la Paris și între a pleca înapoi în SUA sau la Londra. În sezonul 3, vom afla ce alegere va face protagonista.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies