marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Ottley, realizatorul celebrei serii de documentare „Wild Carpathia“, a fost jefuit în Timișoara

În timp ce el ne face lobby în lume, descoperind frumuseți pe care noi tindem să le uităm, românii își fac singuri anti-reclamă.

Charlie Ottley, realizatorul celebrei serii de documentare Wild Carpathia , a fost jefuit în Timișoara
Jurnalistul britanic Charlie Ottley, unul dintre preferații Prințului Charles datorită seriei de documentare fabuloase despre România, a trăit un episod demn de tragi-comediile balcanice. Chiar după ce încheiase o zi de filmări cu drona în Timișoara, în pregătirea unui nou filmuleț de prezentare ale frumuseților locale, Charlie Ottley a fost protagonistul unui jaf. 

Cum s-a putut întâmpla așa ceva? Ei bine, trei tineri l-au atacat pe documentarist în parcul Botanic din TImişoara, unde se odihnea pe o bancă, și i-au smuls aparatura, printre care o dronă şi alte accesorii fotografice. Imediat ce și-a dat seama ce i se întâmplă, britanicul a mers la Poliție să depună plângere.


Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare „Wild Carpathia“ şi „Flavors of Romania“, se vede acum în imposibilitatea de a-și finaliza proiectul pentru care a fost contractat, și anume de-a realiza un clip de promovare a judeţului Timiș. Este și motivul pentru care jurnalistul cere insistent celor care i-au furat echipamentele să îi returneze măcar acele carduri digitale, pe care au fost imprimate deja o serie de filmări.

După o anchetă a poliției, trei minori cu vârste între 10 și 14 ani au fost prinși și interogați, dar nu mai aveau asupra lor bunurile furate. Chipurile, drona ar fi fost aruncată tot în zona parcului, dar încă nu a fost găsită.



Charlie Ottley este unul dintre cei mai fideli promoteri ai țării noastre. Documentarele sale surprind cu finețe frumusețea plaiurilor românești și ale tradițiilor vechi de sute de ani. Și, atât de mult s-a îndrăgostit de România, încât s-a și mutat la noi în țară. Sperăm ca acest incident să nu-l gonească înapoi în Anglia natală.
 
FOTO: pagina personală

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies