marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Și la 56 de ani, Patrick Dempsey încă își păstrează statutul de McDreamy

Nelipsit de la Grand Prix-ul din weekendul trecut de la Monaco, actorul are încă șarmul cu care a câștigat o armată de fane în „Grey’s Anatomy“.

Și la 56 de ani, Patrick Dempsey încă își păstrează statutul de McDreamy
Poate că Patrick Dempsey este cunoscut ca Dr. McDreamy din serialul fenomen „Grey’s Anatomy“, însă starul hollywoodian a visat dintotdeauna să fie pilot. Pasionat de-o viață de motoare și de cursele de mare viteză, Patrick Dempsey s-a orientat, în ultimii ani, către competițiile din motorsport.
 
„Întotdeauna am fost fascinat de mașini. De când eram copil, tatăl meu îmi cumpăra mașinute Matchbox și obișnuiam să urmărim împreună Indianapolis 500 sau să ascultăm cursa la radio. Am fost interesat de cursele cu mașini de la o vârstă fragedă“, povestea el într-un interviu pentru site-ul celor de la Red Bull.
 
Era, deci, firesc ca Dempsey să nu lipsească de la cel mai mare eveniment automobilistic din Europa, care îmbină cumva zona sportivă cu cea mondenă și cu cea a fashionului.


 
La standul Ferrari, Patrick Dempsey a avut ocazia să vorbească, preț de câteva minute, și cu perechea princiară Charlene și Albert de Monaco, amfitrionii acestui eveniment din micul principat monegasc. Ba chiar am putea spune că starul a reușit să-i fure un zâmbet prea serioasei Charlene și chiar și o îmbrățișare, semn că șarmul nu l-a părăsit și că încă își păstrează statutul de McDreamy.


 
Nici nu era greu, având în vedere că Dempsey își păstrează corpul fit, e mai mereu bronzat, iar ținuta lui lejeră, în alb și bleumarin, îi dădea un aer foarte chic și relaxat.
 
Marele Premiu al principatului Monaco a fost câştigat de către pilotul mexican Sergio Pérez (Red Bull), la capătul unei curse scurtate din cauza ploii şi a unui accident.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies