marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Linia de urgență, un thriller care te va ține cu sufletul la gură

Ce faci când un nebun sună să anunțe că vor avea loc mai multe nenorociri în lanț? Încerci să-l oprești. Dar cum să-l oprești, dacă te șantajează cu ce ți-e mai drag? 

Linia de urgență, un thriller care te va ține cu sufletul la gură
O serie de incidente terifiante tocmai sunt pe cale să se producă, la ordinul unui psihopat care sună într-o centrală telefonică, anunțând-o pe operatoare că a luat-o ostatică pe fiica ei și că trebuie ca cererile să-i fie urmate întocmai.
 
Temându-se pentru viața fiicei lor, atât operatoarea Pamela (Mischa Barton), cât și soțul ei, Jeremy (Luke Goss), agent de poliție, nu au altă alegere decât să urmeze regulile răpitorului : trimit mesaje ca toate unitățile de poliție și pompieri să se împrăștie în locații îndepărtate din întregul oraș în care sunt întâmpinați cu haos. Nu știu cine sau de ce, singurul lucru pe care îl știu este dacă nu reușesc să colaboreze discret între ei - ei vor fi singurii responsabili pentru facilitarea celei mai mari crime din istoria orașului.


 
Și, deși cei doi nu mai trăiesc demult împreună și chiar au ajuns să se deteste, acum trebuie să colaboreze și să lupte contra cronometru pentru a face alegerea vieții lor - să salveze orașul - sau să-și salveze fiica.


 
Filmul „Linia de urgență“/„Operator“ (2005) este difuzat la Pro Cinema marți seară de la ora 22:45.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies