marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupul de pe Wall Street a speriat box office-ul romanesc: filmul lui Martin Scorsese a avut una dintre cele mai bune lansari in Romania din ultimii ani

Filmul fenomen al inceputului de an este oficial ,,Lupul de pe Wall Street”, care a adus in cinematografele din Romania peste 94.000 de spectatori in doar cateva zile, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Lupul de pe Wall Street a speriat box office-ul romanesc: filmul lui Martin Scorsese a avut una dintre cele mai bune lansari in Romania din ultimii ani


Considerat aproape in unanimitate de catre presa de specialitate un succes care marcheaza revenirea in forta a unui regizor de geniu, Martin Scorsese, ,,Lupul de pe Wall Street” se anunta inca de pe acum unul dintre filmele favorite la Oscarurile de anul acesta.
 

Recompensat deja cu Globul de Aur pentru ,,Cel mai bun actor, intr-o comedie sau musical”, Leonardo DiCaprio interpreteaza magistral rolul controversatului Jordan Belfort, un broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat din broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima. 

 


 
Performanta inregistrata de ,,Lupul de pe Wall Street” plaseaza aceasta premiera in topul lansarilor cinematografice din Romania in ultimii ani, cifra cea mai mare de spectatori fiind inregistrata de filmul ,,Saga Amurg: Zori de Zi – Partea II”, distribuit de asemenea de MediaPro Distribution si care a adus in salile de cinema la debutul sau pe marile ecrane din 2012, peste 123.000 de cinefili.
 


In box office-ul acestui weekend, ,,Lupul de pe Wall Street” a fost secondat de animatia ,,Frozen” care a fost vizionata de peste 27.000 de spectatori, pe locul trei clasandu-se comedia ,,Burlaci Intarziati”, care ii aduce in rolurile principale pe Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas si Kevin Kline.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies