marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mai sexy ca oricând, Kate Winslet este de partea răului în Codul străzii

Un action movie despre bine și rău, despre lege și fărădelege, unde tabăra binelui e reprezentată de Casey Affleck și Woody Harrelson.

Mai sexy ca oricând, Kate Winslet este de partea răului în Codul străzii
Este interesant să urmărești o actriță britanică vorbind cu accent rusesc. Asta se întâmplă și cu actrița Kate Winslet în „Codul străzii“/„Triple 9“ (2016), unde n-o mai vedem într-o ipostază ingenuă ori romantică, așa cum am fost obișnuiți, ci ca exponentă a lumii interlope. 
 
Personajul său, Irina Vlasov, este o femeie dură, fără scrupule și fără puncte slabe, o rusoaică trecută de prima tinerețe, dar încă frumoasă. Plină de bijuterii, de sex appeal, dar și de aere, fumând țigară de la țigară și având un cuvânt greu de spus într-o lume eminamente a bărbaților, nu se ferește să șantajeze polițiști și să răzbune răul îndurat de sora ei.

 
Jaful pe care ea îl comandă unui grup de poliţişti corupţi este miza pusă în joc. Pentru asta ei pun la cale un „999”, codul poliţiei pentru cazul unui poliţist împuşcat. Lucrurile se complică la maxim atunci când poliţistul care ar fi trebuit să fie sacrificat (Casey Affleck) decide să ia atitudine.
 
Din distribuție mai fac parte Woody Harrelson, Aaron Paul, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Gal Gadot şi Teresa Palmer.

 

 
Filmul „Codul Străzii“ este difuzat la Pro Cinema marți de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Aventură și magie în Hobbitul-O călătorie neașteptată

Dacă și tu ești, ca mulți alții, fanul trilogiei „Stăpânul inelelor”, te vei bucura să ajungi din nou pe tărâmul magic, cu elfii Galadriel și Elrond, interpretați de aceiași Cate Blanchett și Hugo Weaving, dar și cu alte personaje care să facă legătura între cele două trilogii.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies