marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mamma Mia revine pe marile ecrane cu un al treilea film

Producția va conține piese inedite ale trupei ABBA.

Mamma Mia revine pe marile ecrane cu un al treilea film
Fascinația pentru muzica suedezilor de la ABBA continuă să fie la fel de vie, chiar și după ce aceștia s-au retras de ani buni din activitate și au creat un show cu hologramele lor.

Iar, în cinematografie, asta se traduce într-un al treilea film „Mamma Mia” – un deziderat al producătoarei Judy Craymer, care și-a exprimat intenția de-a transforma seria în trilogie încă din anul pandemiei, 2020.



 

 
La acea vreme, Craymer dorea să adauge melodii inedite ale trupei suedez, însă, din păcate, pandemia a tot amânat intrarea în producție. „Cred că într-o zi va mai fi un film, pentru că am gândit totul ca pe o trilogie. Ştiu că Universal vrea să mă ocup de asta”. 



 

 
Și, dacă primul film „Mamma Mia” (2008) a explorat relaţia dintre Sophie (Amanda Seyfried) şi mama ei, Donna (Meryl Streep), câștigând aproape 700 de milioane de dolari la box office la nivel mondial, al doilea film, „Mamma Mia! Here We Go Again” (2018), a făcut o paralelă între tinereţea Donnei în anii 1970 şi sarcina lui Sophie, având o cotă de box-office de aproape 400 de milioane de dolari.


 

Fanii „Mamma Mia” speră, totuși, să nu mai treacă alți patru ani – pentru a menține distanța de câte 10 ani dintre filme – pentru a vedea continuarea și a se bucura din nou de muzica celei mai iubite trupe suedeze a tuturor timpurilor.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies