marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Hilary Swank și Sam Rockwell dezbat Condamnarea

Un jaf, o crimă, o condamnare. Și o luptă juridică pentru următorii zece ani.

Hilary Swank și Sam Rockwell dezbat Condamnarea
Viața lui Betty Anne Waters (Hilary Swank) se învârte în jurul fratelui ei, Kenneth (Sam Rockwell), care este acum în închisoare pentru crimă. În ciuda talentului lui Kenny de a intra în belele, ei au fost întotdeauna apropiați. După uciderea lui Katherine Reitz Brow la 21 mai 1980, în Ayer, Massachusetts, Kenny e acuzat pe nedrept de jaf și crimă în anul 1983 și condamnat la închisoare pe viață. 
 
Cei trei martori care au dus la condamnarea sa sa sunt sergentul Taylor (Melissa Leo), fosta sa soție, Brenda (Clea DuVall), și fosta sa prietenă, Roseanna (Juliette Lewis).



 

 
Trei ani mai târziu, Betty Anne, care locuiește cu soțul ei, Rick, și cei doi fii ai lor, Richard și Ben, este îngrijorată că nu a mai auzit nimic de Kenny, care o sună în fiecare săptămână din închisoare. Ulterior, ea descoperă că acesta a încercat să se sinucidă. 



 

 
Convinsă de nevinovăția acestuia, Betty Anne își petrece zece ani din viață studiind dreptul și obținând o diplomă de licență în acest domeniu pentru a se putea ocupa ea însăși de cazul fratelui său. Soțul ei este sceptic și nu o susține, iar în cele din urmă se despart și mai târziu divorțează.


 

Filmul „Condamnarea”/„Conviction” (2010) este difuzat la Pro Cinema vineri seară de la ora 23:00.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies