marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Idei revolutionare pentru continuarea de la X-Men: First Class!

X-Men: First Class se va lansa saptamana aceasta in SUA ( in Romania ajunge peste 2 saptamani), insa creatorii super productiei anunta planuri mari pentru o continuare a povestii!

Idei revolutionare pentru continuarea de la X-Men: First Class!

Matthew Vaughn, regizorul noii parti a francizei X -Men, anunta ca are idei fabuloase pentru  o continuare a povestii mutantilor condusi de Profesorul X.

Ultima parte urmareste inceputurile mutantilor, cum au luat nastere rivalitatile dintre ei, seceretele din spatele Razboiului Rece si cum poate fi oprit un Armaghedon nuclear.

"Sunt multe lucruri frumoase pe care poti sa le faci cu lumea fascinanta a mutantilor. Sunt interesat sa fac o continuare pentru ca am idei marete. Sunt surprins ca lumea vorbeste despre aceasta parte pe care o numeste o miscare indrazneata, insa ar trebui sa vada ce idei am pentru continuarea aventurilor" a declarat regizorul de la Kick-Ass si Stardust.

James McAvoy, Michael Fassbender, Kevin Bacon si January Jones sunt gata sa cucereasca marile ecrane de pe 1 iunie cand va fi lansat in SUA. 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies