marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu, doi soți nominalizați la GOPO 2024

Amândoi fac parte din fenomenul „Las Fierbinți”, însă acum sunt nominalizați pentru roluri din lungmetraje.

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu, doi soți nominalizați la GOPO 2024
Dacă spui Mirela Oprișor, pentru majoritatea telespectatorilor ea reprezintă figura Aspirinei din serialul de succes „Las Fierbinți” difuzat la Pro TV, al cărui scenariu este semnat chiar de soțul său, Mimi Brănescu.
 
Da, soț și soție, actor și actriță, Mimi Brănescu şi Mirela Oprişor sunt împreună de mulţi ani, formând unul dintre cele mai discrete cupluri, actualmente gustând din mega succesul oferit de serialul-fenomen „Las Fierbinți”.
 
Anul trecut, Mimi Brănescu a povestit în cadrul podcastului „Magic People” moderat de Liana Stanciu cum și-a cunoscut soția și cum aceasta l-a rugat să-i creeze și ei un personaj. Așa a luat naștere Aspirina, una dintre cele mai iubite figure ale serialului, alături de Celentano și Firicel.
 
Mimi Brănescu și Mirela Oprișor s-au cunoscut la admiterea la UNATC, când el s-a îndrăgostit pe loc de ea. „Da, mi-a plăcut”, recunoaşte cineastul, care spune a cucerit-o în „şase minute”. Acum, după mulţi ani de la acel moment, nu mai este este atât de sigur că el este cel care a agăţat-o. „Ne-am văzut şi ne-am plăcut enorm, până a doua zi…”



Acum, însă, nu doar că sunt împreună, ci lucrează la același proiect grandios de televiziune, iar în seara aceasta impart aceleași mari emoții, fiind amândoi nominalizați la câte un premiu GOPO – echivalentul premiilor Oscar în România – pentru rolurile secundare pe care le joacă ea în pelicula „Libertate” și el în filmul „Boss”.



 


Cea de-a 18-a ediție a premiilor cinematografiei românești, Premiile GOPO 2024, se desfășoară în această seară la Teatrul Național I.L. Caragiale din București și este difuzată în direct pe platforma VOYO, 
TIFF Unlimited și pe premiilegopo.ro.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies