marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek a urcat pe scenă cu Madonna în Ciudad de Mexico

Cântăreața americană a încheiat turneul 'The Celebration Tour' în Mexic cu una dintre cele mai relevante reprezentante ale acestei țări la nivel mondial.

Salma Hayek a urcat pe scenă cu Madonna în Ciudad de Mexico
În urmă cu mai bine de două decenii, Madonna și Salma Hayek au fost amândouă în cursa pentru a o interpreta pe Frida Kahlo pe marele ecran. Mexicanca a fost cea care a câștigat în cele din urmă această oportunitate, iar rolul i-a adus o nominalizare la Oscar în 2003 pentru cea mai bună actriță.
 
Vineri seară, The Celebration Tour a ajuns la Ciudad de Mexico aducând aceste „regine” împreună pe aceeași scenă în cee ace a fost ultimul concert al Madonnei din turneul său 2024, la Palacio de los Deportes.
 
A fost o seară de neuitat, spectaculoasă și euforică, în care Madonna și-a încheiat vizita în această țară pe o notă înaltă cu prezența actriței mexicane care, purtând o rochie tradițională și o coafură împletită cu o bentiță cu flori tipice pictoriței Frida Kahlo, a urcat pe scenă pentru a face parte din juriu și a califica prestația dansatoarelor de pe podium. 


 

Faptul că Salma Hayek a fost alături de Regina muzicii pop a fost un moment cultural semnificativ și de mare relevanță, deoarece evidențiază influența și moștenirea Fridei Kahlo, o legendă a culturii pop până în prezent. De asemenea, simbolizează o punte de legătură între Mexic și lume, sărbătorind muzica, arta și identitatea.


 
Când publicul a observat-o pe Salma Hayek pe scenă, energia spectacolului a urcat la cele mai înalte cote și, la numărătoarea de 1, 2, 3, amândouă au exclamat fraza devenită clasică: „Viva Mexico, cabrones!”, iar la finalul melodiei „Vogue”, s-au îmbrățișat afectuos.

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies