marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Jean Claude Van Damme la 51 de ani! Imaginile celor mai tari 10 eroi de actiune din '80

Staruri ca Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis sau Jean Claude Van Damme au dominat perioada anilor '80-'90  in domeniul filmelor. Invincibili, puternici si plini de carisma, cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor nu iertau nimic si nici nu aveau mila pentru adversarii lor. Ce fac eroii nostri neinfricati dupa 20 de ani de la cele mai glorioase momente din cariera?

Transformarea lui Jean Claude Van Damme la 51 de ani! Imaginile celor mai tari 10 eroi de actiune din 80

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW CU CEI MAI TARI 10 EROI DE ACTIUNE!

Sylvester Stallone, devenit unul din cei mai bine platiti actori de la Hollywood cu roluri in care replicile erau de cele mai multe ori monosilabice, continua si acum sa aiba acelasi succes. Stallone a spart toare barierele cu seriile Rambo si Rocky, care sunt considerate cele mai bune filme de actiune din istorie.


In 2010, actorul de 65 de ani a lansat The Expendables, film regizat de el, in care si joaca alaturi de o parte dintre cei mai mari actori de actiune, a avut un succes enorm in box-office. Incasarile au fost de aproape 270 de milioane de dolari. In 2012, Sly si-a intregit echipa de "eroi de sacrificiu": toti marii actori ai genului, de la Arnold Schwarzenegger si pana la Jason Statham, pentru "The Expendables 2", care are un buget de 100 milioane de dolari.


In mod ironic, actorul care garanteaza automat succesul unui film, fiind unul dintre cei mai profitabili actori din istorie (filmele sale au strans 1.9 miliarde de dolar) detine si recordul absolut la numarul de nominalizari consecutive la Zmeura de Aur, adica 13. Dar cine mai tine cont de ele, atunci cand Sly isi ia arma automata si porneste la razboi?
 

Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani) si Bruce Willis (56 de ani) in Bulgaria in aceste zile unde filmeaza "The Expendables 2"


Bruce Willis
nu moare niciodata, cel putin asa ne-a demonstrat in seria filmelor Die Hard. Nici el nu se satura de actiune, asa ca in 2012 vom vedea al cincilea film, "A Good Day to Die Hard". Mai mult, actorul are in plan 10 (!!!) filme pana in 2013. De-a lungul timpului Bruce Willis a demonstrat ca poate sa fie si profund, nu doar bataus, in filme ca 12 Monkeys, Armaggedon, The Sixth Sense sau Sin City. Bruce Willis este in topul celor mai profitabili actori de film ( productiile in care joaca au strans 3,2 miliarde dolari)


Jean Claude Van Damme
este idolul unei intregi generatii. Filmele sale au devenit cult pentru pasionatii de sport si lupte. Chiar si la 51 de ani ( impliniti pe 18 octombrie), actorul de origine belgiana nu a obosit. Ba mai mult, se intoarce in unul din rolurile iconice, in "Universal Solider: A New Dimension", in 2012. Un luptator profesionist in arte martiale, Jean Claude Van Damme atrage in continuare tot mai multi fani.


Arnold Schwarzenegger
si-a inceput cariera de culturist sperand sa aiba un viitor mai fericit. Nici nu banuia ca va deveni campion, va ajunge una dintre cele mai mari celebritati din lume si pe lista celor mai profitabili actori din istorie. Adevaratul succes l-a cunoscut cu Terminator, lansat in 1984, in care a jucat rolul unui cyborg. Dupa aceea, succesul a venit de la sine. Actorul a facut o schimbare radicala in 2003, cand a devenit guvernatorul Californiei, functie ocupata timp de 7 ani. Acum, s-a reintors la pasiunea lui, filmele, si s-a alaturat trupei de soc din The Expendables 2.


CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!



Modifică setările cookies