marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Naomi Watts, în cel mai incomod rol de mamă

Un plan pus la cale de un tânăr genial, care moare de cancer, o salvează pe fata din vecini de abuzuri.

Naomi Watts, în cel mai incomod rol de mamă
Într-un orășel suburban din Hudson Valley, Henry Carpenter (Jaeden Martell), un copil genial în vârstă de 11 ani, și fratele său mai mic, Peter (Jacob Tremblay), sunt crescuți de mama lor singură, Susan (Naomi Watts), o chelneriță care lucrează la scrierea de cărți pentru copii. 
 
Henry și-a folosit intelectul pentru a investi cu succes pe piața bursieră, acumulând pentru familia sa un fond de economii foarte consistent. De asemenea, îl protejează pe Peter de un bătăuș de la școală și construiește mașini Rube Goldberg în căsuța din copac. 


 
Henry și Susan sunt amândoi apropiați de vecina lor, Christina Sickleman (Maddie Ziegler), colega de clasă a lui Henry, care de curând a devenit brusc posomorâtă. Henry crede că o vede pe Christina fiind abuzată de tatăl ei vitreg, Glenn, comisarul poliției locale. El raportează abuzul la serviciile sociale și la directorul școlii, Janice Wilder, dar Glenn are relații în toată administrația locală, iar Wilder este reticent în a-l contesta pe comisar fără "dovezi concludente". Henry nu reușește să convingă autoritățile să demareze o anchetă serioasă care să o protejeze pe Christina, așa că elaborează un plan de a o salveza, pe care îl detaliază într-un caiet. 


 
După o criză violentă, este dus la spital, unde este diagnosticat cu o tumoare pe creier și este supus unei intervenții chirurgicale. Anticipându-și moartea, îi spune lui Peter să îi dea lui Susan caietul. 


 

Filmul „Caietul lui Henry”/„The Book of Henry” (2017) este difuzat la Pro Cinema duminică seară de la ora 22:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies