marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman încearcă să-și reamintească cine este… în fiecare zi

Un thriller cu un subiect atipic, despre necunoscutele creierului și teama de-a trăi într-o lume pe care n-o cunoști, iar și iar.

Nicole Kidman încearcă să-și reamintească cine este hellip; în fiecare zi
Nicole Kidman își lasă deoparte vălul feminității senzuale, dar îl păstrează pe cel al fragilității, al vulnerabilității în fața unui destin teribil. Eroina ei, Christine Lucas, a suferit un grav accident în pragul celor 40 de ani și, de la severa lovitură la cap, nu-și mai amintește cine este. Cum doar memoria de scurtă durată mai este activă, la fiecare 24 de ore ea trebuie să redescopere cine este, cu detaliile firești din viața ei: cum o cheamă, unde locuiește, cu cine trăiește.

Soțul său, Ben (Colin Firth), are dificila misiune de a o pune în temă în fiecare zi și de-a încerca s-o ghideze în necunoscut.

Ca parte a tratamentului, medicul său neurolog i-a sugerat să folosească o camera video cu care să se înregistreze seara, înainte de culcare, și să-și lase mesaje pentru a doua zi, pentru a-i fi mai ușor să se adapteze. Însă, curând, e ava afla despre viața ei chiar mai multe decât poate ar fi trebuit să afle.


Interesant este că regizorul filmului, Rowan Joffe, s-a lăsat inspirat de cazul mamei sale, care suferă în realitate de amnezie. Cât o privește pe Nicole Kidman, aceasta a citit câteva studii despre amnezie pentru a-și intra mai bine în rol.


 


Filmul „Înainte să adorm“/„Before I Go to Sleep“ (2014) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies