marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 16 ani de mariaj cu o serie de fotografii candide

Aniversarea căsătoriei celor două staruri din Australia s-a lăsat cu amintiri şi declaraţii siropoase.

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 16 ani de mariaj cu o serie de fotografii candide
La 16 ani de la spectaculoasa lor nuntă, Nicole Kidman şi Keith Urban par la fel de fericiţi şi de uniţi ca în prima zi. Asta în ciuda tuturor pronosticurilor şi a zvonurilor care au circulat în ultimii ani.
 
Deja, după atâţia ani de mariaj, relaţia lor a ajuns la maturitate, iar asta se vede şi din postările lor romantice care celebrează acest moment. Pe pagina sa de Instagram, Nicole Kidman le-a făcut o bucurie fanilor săi internauţi, postând o fotografie de la nunta ei cu Keith, din 2006. „Mi-amintesc de asta ca şi când ar fi fost ieri“, a notat actriţa în vârstă de 55 de ani, alături de instantaneul în care sunt surprinşi în faţa altarului, aprinzând lumânări, aşa cum se face în tradiţia nupţială catolică.

 
În rochia sa de mireasă pe un umăr şi cu vălul alb acoperindu-i părul blond buclat, Nicole Kidman părea o păpuşă de porţelan.
 
La rândul său, muzicianul australian în vârstă de 54 de ani a urcat şi el o fotografie, recentă ce-i drept, cu el şi soţia sa zâmbindu-şi unul altuia. Vizibil mai în vârstă, dar la fel de veseli, cei doi par să fi găsit armonia în cuplu.

 
De când şi-au spus „Da“, Kidman și Urban au devenit părinţii a două fete, Sunday, acum de 13 ani, și Faith, care are 11 ani. Kidman este, de asemenea, mama vitregă a Isabellei (29 de ani) și a lui Connor (27 de ani), adoptaţi în timpul mariajului cu actorul american Tom Cruise.
 
În ciuda unor zvonuri răutăcioase privind destrămarea căsniciei lor, Urban și Kidman au vorbit în mod constant despre dragostea lor. 
 
Cel mai recent, în mai, Kidman a avut o apariție surpriză în unul dintre spectacolele starului country de la Caesars Palace din Las Vegas. Iar, a doua zi, Urban a postat pe Instagram momentul în care soția sa a urcat pe scenă.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies