marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O.J. Simpson, criminalul care a inspirat filme și seriale de succes, a murit lăsând în urmă o datorie de 100 de milioane de dolari

În ciuda condamnării și a presiunii mediatice, fostul sportiv nu le-a plătit niciodată familiilor victimelor sale daunele aprobate de instanță.
O.J. Simpson, criminalul care a inspirat filme și seriale de succes, a murit lăsând în urmă o datorie de 100 de milioane de dolari
Moartea joi a lui O.J. Simpson la vârsta de 76 de ani, în urma unei lungi lupte cu cancerul de prostată, a adus inevitabil în prim-plan mediatizarea cazului penal în care a fost achitat în 1995.
 
Fostul star din NFL a fost acuzat că a tăiat și tranșat gâtul fostei sale soții, Nicole Brown, și al unui prieten, Ron Goldman. Deși a fost achitat, ani mai târziu, familiile celor uciși au câștigat un proces civil. Judecătorul a decis că O.J. Simpson este responsabil pentru aceste decese și l-a obligat să plătească daune mari rudelor victimelor.


 

Cu toate acestea, potrivit avocatului David Cook, regretatul atlet nu a respectat niciodată termenii condamnării, cel puțin în totalitate. Avocatul susține că O.J. Simpson datorează peste 100 de milioane de dolari. După moartea acestuia, familia lui Goldman va face tot posibilul pentru a relansa cazul pentru a încasa banii pe care îi merită. Dacă va fi necesar, vor cere judecătorului să percheziționeze bunurile defunctului pentru a obține o imagine reală și exactă a averii acestuia. „A murit fără să-și ispășească pedeapsa. Nu știm ce are, unde are și cine îl controlează. Vom relua cazul de unde l-am lăsat și vom merge până la capăt”, a declarat avocatul David Cook într-un interviu acordat „Daily Mail”.


 

Avocatul speră că o anchetă judiciară serioasă și riguroasă va elucida odată pentru totdeauna misterul finanțelor lui O.J. Simpson. „Ron Goldman nu mai este printre noi, a fost ucis. Trebuie să ne luptăm pentru el. Avem această problemă de ani de zile.Este posibil ca banii să fie într-un fond sau sub controlul unor terțe părți. Sau poate că banii au dispărut”, a conchis el.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies