marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O seară plină de acțiune și suspans cu Morgan Freeman în Reţeaua păianjen 

Când fiica unui senator este răpită, ancheta poliției descoperă că are de-a face cu un infractor periculos și paranoic.

O seară plină de acțiune și suspans cu Morgan Freeman în Reţeaua păianjen
„Reţeaua păianjen“/„Along Came A Spider“ (2001) este un thriller psihologic neo-noir din 2001, regizat de Lee Tamahori. Este al doilea episod al seriei cu detectivul Alex Cross și o continuare a filmului „Kiss the Girls“ din 1997, cu Morgan Freeman și Jay O. Sanders reluându-și rolurile detectivului Alex Cross și a agentului FBI Kyle Craig. 
 
Când Alex Cross (Morgan Freeman) pierde controlul unei operațiuni de urmărire, ceea ce duce la moartea partenerului său, se retrage din poliție. Dar se simte obligat să revină atunci când Megan Rose, fiica unui senator, este răpită de la școalaă de către Gary Soneji, un profesor de informatică.

 
Însă acest Soneji se dovedește a fi un dezaxat care este obsedat de răpirea lui Charles A. Lindbergh Jr. din 1932 și speră să devină la fel de infam ca Bruno Hauptmann, comițând o nouă „Crimă a secolului“, care ar putea fi explorată de Cross într-una dintre cărțile sale despre crime adevărate.
 
Regizorul Lee Tamahori a fost încântat că Morgan Freeman s-a întors să interpreteze rolul detectivului sclipitor. „A lucra cu Morgan Freeman e ceva atât de natural, de firesc“, afirma Tamahori. „Morgan are o caracteristică comună cu clasicii actori americani Gary Cooper și Clint Eastwood. Tăcere și calm. Într-un thriller acest lucru este vital“.

 



„Reţeaua păianjen“/„Along Came A Spider“ (2001) este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies