marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oana Giurgiu, premiată la Gopo, invitată la garden party-ul regal de la Palatul Elisabeta

Producătoarea celui mai premiat film al ediției din acest an al Oscarurilor românești s-a numărat printre invitații evenimentului Casei Regale organizat pe 10 mai.

Oana Giurgiu, premiată la Gopo, invitată la garden party-ul regal de la Palatul Elisabeta
De Ziua Regalității, rămasă în istorie ca fiind pe 10 mai, Familia Regală a organizat tradiționalul său garden party în frumoasa grădină a Palatului Elisabeta. Majestatea Sa Margareta, împreună cu Alteța Sa Regală Principele Radu și cu surorile ei mai mici, Principesa Sofia și Principesa Maria, au găzduit evenimentul după ce au depus flori la monumentul Regelui Mihai, aflat în Piațeta Regelui de pe Șoseaua Kiseleff.
 
Printre cei 4.000 de invitați s-au aflat și nume celebre, precum oameni de artă, personalități media și furnizori regali. Printre ei, și producătoarea Oana Giurgiu, al cărei film, „Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, a fost aplaudat la scenă deschisă la Gala Premiilor Gopo la sfârșitul lunii trecute, după ce a fost declarat Cel mai bun film, primind totodată alte nouă trofee, din 14 nominalizări. 
Un asemenea succes a fost felicitat și de cei prezenți la garden-party-ul regal, unde Oana Giurgiu a putut fi văzut în prezența criticului de film Irina Margareta Nistor și a jurnalistei Dana Deac. La eveniment au mai participat, printre alții, Malvina Cservenschi, Albertina Ionescu, Alexandru Ciucu, Bianca Brad, Camelia Șucu, Doina Levintza, Wilhelmina Arz.


 

Înainte să lucreze în industria filmului, Oana Giurgiu, absolventă de drept și jurnalism, a fost reporter și producător prin mai multe televiziuni. Întâlnirea cu cinema-ul s-a produs în 2005, când a lucrat la „Moartea domnului Lăzărescu” (film de Cristi Puiu, premiat la Cannes). De atunci a fost producător și co-producător pentru zeci de filme. A fondat în 2001 Festivalul TIFF, împreună cu regizorul Tudor Giurgiu și criticul Mihai Chirilov.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies