marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oblivion: Pamantul este o amintire care merita salvata in primul poster pentru mega productia SF cu Tom Cruise

Fanii filmelor SF au un nou motiv de bucurie, dupa ce producatorii de la Universal au lansat primul poster pentru mega-productia Oblivion, cu Tom Cruise in rol principal.

Oblivion: Pamantul este o amintire care merita salvata in primul poster pentru mega productia SF cu Tom Cruise


Mega producatia Oblivion, regizata de Joseph Kosinki, care s-a ocupat si de scenariu, este una dintre cele mai asteptate de catre fanii filmelor SF. Koninski, cunoscut pentru regia lui TRON:Legacy, spera sa ii cucereasca si de aceasta data pe cinefili cu un film spectaculos.

 

In Oblivion, Tom Cruise este Jack Harper, unul dintre putinii locuitori ai Pamanului, care devine in viitor o planeta abandonata. Pamantul va arata de nerecunoscut intr-un viitor macabru in care un om trebuie sa se confrunte cu trecutul sau pentru a-si sterge pacatele si salva omenirea.

Povestea din Oblivion este plasata intr-un viitor apocaliptic, in care suprafata Terrei a fost iradiata pana la distrugere, iar populatia ramasa s-a retras sa locuiasca deasupra norilor, departe de creaturile ce bantuie printre gunoaiele si ruinele de jos. Cand veteranul Jack ( Tom Cruise) este trimis de Curtea Martiala sa repare una dintre dronele de pe suprafata Pamantului, da peste o misterioasa femeie aflata intr-o mica nava prabusita si declanseaza un lant de evenimente de neoprit, ce-l vor forta sa puna la indoiala tot ceea ce ii era pana atunci cunoscut.

Olga Kurylenko o va interpreta pe Julia - logodnica personajului jucat de Tom Cruise de pe vremea cand Pamantul nu fusese atacat de extraterestri in timp ce Andrea Riseborough o va juca pe Victoria, iubita sa dupa ce are loc invazia. Din distributie fac parte Tom Cruise, Morgan Freeman, Andrea Riseborough.

 

Initial, cei de la Disney erau interesati de acest film si erau decisi sa sustina financiar proiectul lui Kosinki, insa au renuntat la el pentru ca se indeparta mult de grila lor de filme pentru familie si au renunat la thrillerul care se anunta a fi destul de violent si recomandat celor peste 13 ani. Acum, cei de la Universal sunt gata sa lanseze filmul SF asteptat de fanii din intreaga lume.

 

 

Oblivion se va lansa in SUA pe 19 aprilie 2013.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies