marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oblivion: Tom Cruise si Olga Kurylenko au facut inconjurul lumii pentru a promova noul lor film. Cele mai frumoase imagini de la premierele mondiale

Saptamana viitoare romanii vor vedea cel mai nou film al lui Tom Cruise, filmul science-fiction Oblivion. Tom Cruise, alaturi de partenera sa Olga Kurylenko au ajuns de la Moscova la Buenos Aires pentru a promova pelicula, ce se anunta a fi un adevarat spectacol de efecte speciale si actiune.

Oblivion: Tom Cruise si Olga Kurylenko au facut inconjurul lumii pentru a promova noul lor film. Cele mai frumoase imagini de la premierele mondiale

 

 

GALERIE FOT0 35 de imagini cu Tom Cruise si Olga Kurylenko de la premiera Oblivion

 

 

Tom Cruise si Olga Kurylenko au facut senzatie in ultimele 2 saptamani. Cei doi au facut inconjurul lumii pentru a promova Oblivion, noul lor proiect, care se anunta  a fi o combinatie intre Matrix, Inception si TRON. Starurile filmului au reusit sa adune zeci de mii de fani la premierele mondiale. Ultima lor aventura a avut loc in Taiwan, unde au fost asaltati de fani.

 

 

 

 

 

Olga Kurylenko a revenit in atentie si i-a cucerit pe cei prezenti cu rochiile sale spectaculoase, iar Tom Cruise a uimit cu energia sa la premiera Oblivion. Actorul a marturisit ca a fost impresionat de Islanda, unde au avut loc o parte dintre filmari si a spus ca e un loc cu totul deosebit, ca nici unul de pe Pamant.

 

 

Acest proiect ambitios regizat si co-scris de Joseph Kosinski (Tron Legacy), are actiunea plasata in viitor, pe un Pamant care a fost distrus de anii de razboi cu o rasa extraterestra. Chiar daca omenirea a castigat lupta, jumatate din suprafata planetei a fost devastata. Oamenii au fost evacuati in orase plutitoare, deasupra norilor si drone speciale care curata pamantul de brutele ramase mentin siguranta locului.

 

 

Tom Cruise il interpreteaza pe Jack Harper, un militar veteran si unul dintre putinii reparatori de drone, trimis pe Pamantul devastat de razboiul lung cu o rasa extraterestra, misiunea lui de amploare fiind extragerea resurselor ce au mai ramas si repararea dronelor. Intr-una din calatoriile sale zilnice, Jack da peste o frumoasa necunoscuta, pe care o salveaza din ramasitele contorsionate ale unui modul de salvare, cu care aceasta s-a prabusit. Aparitia ei ii da peste cap aparent banala existenta si declanseaza totodata un lant de evenimente care il transforma in singura speranta a omenirii. Tom Cruise ajunge prins si intre doua femei jucate de Olga Kurylenko si Andrea Riseborough.

 

"Cred ca este usor de realizat ca filmul are o serie de rasturnari de situatie si de lucruri care de dovedesc a nu fi ceea ce par" a declarat regizorul Joseph Kosinski.


Alaturi de Tom Cruise, din distributia filmului mai fac parte Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau si Melissa Leo. Filmul este asteptat in cinematografe incepand din 12 aprilie 2013.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies