marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2014: Justin Timberlake ar putea prezenta cea de-a 86-a editie, de ce au mutat organizatorii data Premiilor Oscar

Justin Timberlake a reusit sa impresioneze atat de mult cu scketchul sau la Saturday Night Live incat a devenit favorit pentru rol de prezentator al Oscarurilor in 2014, scrie EOnline. Insa, anul viitor gala va avea loc  mai tarziu decat de obicei.

Oscar 2014: Justin Timberlake ar putea prezenta cea de-a 86-a editie, de ce au mutat organizatorii data Premiilor Oscar

Academia Americana de Film a mutat data Premiilor Oscar in 2014 pentru 2 martie. De obicei, gala avea loc la sfarsitul lunii februarie, insa Academia Americana de Film a decis sa mute in martie gala pentru a nu se suprapune cu ceremonia de la Jocurile Olimpice de iarna, care vor fi transmise in SUA pe NBC, scrie Washington Post.

Desi s-a discutat si despre o posibila mutare in luna ianuarie a Premiilor Oscar, organizatorii au decis ca data sa fie 2 martie 2014, iar in 2015 se va reveni la perioada clasica, adica in ultima duminica a lunii februarie.

ABC plateste o parte din drepturile de difuzare a ceremoniei, asa ca postul doreste audienta maxima, fara sa fie nici un alt eveniment important in acea perioada. Desi anul acesta gazda evenimentului Seth MacFarlane a avut una dintre cele mai proaste prestatii, editia a avut rating record, cu 40 de milioane de spectatori, cea mai buna cifra din ultimii 3 ani.


Presa de peste Ocean deja speculeaza numele gazdei din 2014 pentru Oscaruri. Justin Timberlake este conhsiderat de presa unul dintre favoriti, desi nimneni din cadrul organizatorilor nu a ofertit niici o declaratie despre acest lucru. Actorul si cantaretul de 32 de ani a intrat in centrul atentiei dupa prestatia sa din emisiunea Saturday Night Live. Zvonul a fost lansat de tabloidul National Enquirer, insa presa straina a preluat rapid zvonul, iar producatorii ar putea sa ia in considerare si aceasta optiune.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies