Gafa de proportii la Oscar 2017: "Moonlight" este desemnat cel mai bun film, dupa o eroare a organizatorilor. LISTA completa a premiilor
VIDEO. Lungmetrajul "Moonlight" a castigat trofeul suprem - cel mai bun film al anului - la cea de-a 89-a editie a galei premiilor Oscar, dupa o gafa uriasa a organizatorilor. Actorii Warren Beatty si Faye Dunaway au anuntat, eronat, ca "La La Land" a castigat trofeul. ... citeste continuarea »
0
1888
0
Au aparut primele meme-uri, dupa gafa de la premiile OSCAR 2017. Jimmy Kimmel: "Warren Beatty a facut atat de mult sex, incat nu mai gandeste corect"
Primele meme-uri amuzante, inspirate din gafa uriasa din finalul galei Oscar 2017, cand Warren Beatty si Faye Dunaway au anuntat eronat ca "La La Land" a castigat premiul pentru cel mai bun film al anului, desi acest trofeu revenise de fapt lungmetrajului "Moonlight", contin mesaje precum "Hillary e presedinte!", "Beyonce a castigat!" si "A castigat Moonlight, dar spune La La Land pentru audienta - PWC". citeste continuarea »
0
2808
0

Alte stiri din aceeasi categorie:


Modifică setările cookies