marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis nu mai poate vorbi? Iată mesajul soției sale care i-a îngrijorat pe fani

Celebrul actor a trecut prin schimbări drastice după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Bruce Willis nu mai poate vorbi? Iată mesajul soției sale care i-a îngrijorat pe fani
După ce Bruce Willis a anunțat îcă se retrage din lumina reflectoarelor din cauza unei boli neurodegenerative, fanii săi au început să fie mai atenți la starea sa de sănătate, astfel că atunci când cineva apropiat lui raportează orice situație referitoare la condiția sa, mesajul se răspândește imediat.
 
Recent, soția sa, Emma Heming, a distribuit o postare pe contul său de Instagram care i-a făcut pe mulți dintre urmăritori să fie suspicioși, deoarece mulți au susținut că actorul nu mai poate vorbi din cauza demenței frontotemporale de care suferă.
 
Actuala soție a lui Bruce Willis a încărcat un videoclip în care vorbește despre activitatea lui Spencer Cline, un baschetbalist care traversează Statele Unite pe bicicletă pentru a strânge fonduri pentru persoanele cu această boală; și, în postare, se aude cum spune: „Îmi pot imagina ce ar spune Bruce, dacă ar putea: «Sper că își amintesc să se hidrateze»“.



 
 
Deloc surprinzător, fanii actorului au început să pună la îndoială starea sa de sănătate, dar nu a existat nicio declarație oficială în acest sens.
 
Fiica sa, Rumer Willis, a declarat recent că este un bunic excepțional, fără a dezvălui prea multe detalii despre cum se simte actorul.



 

 
Bruce Willis suferă de afazie, o afecțiune care afectează capacitatea de a comunica. Afazia poate afecta vorbirea, înțelegerea, cititul și scrisul și este de obicei cauzată de leziuni cerebrale, adesea din cauza unui accident vascular cerebral sau a unei leziuni.



 

 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies