marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

VIDEO Danny Trejo a fost ținta unui atac la parada de 4 iulie

Actorul crede că, deși SUA este un model de democrație la nivel planetar, xenofobie e încă în floare.

VIDEO Danny Trejo a fost ținta unui atac la parada de 4 iulie
„Sunt trist că există încă oameni ca cei din anii '50 și '60 care încă mai simt la fel“, a declarat starul mexican din „Machete” pentru TMZ, după ce s-a văzut nevoit să intervină imediat ce a fost atacat la paradea de 4 iulie.
 
În vârstă de 80 de ani, Danny Trejo și amicii săi sărbătoreau joi Ziua Independenței în cartierul Sunland-Tujunga din Los Angeles, când un alt participant la paradă a aruncat cu un balon cu apă în decapotabila sa. Actorul a declarat că a ieșit din mașină pentru că a auzit pe cineva strigând: „Este acid!” și era îngrijorat că vehiculul său a fost grav avariat. Însă, atunci când a mers să se uite la capotă, cineva l-ar fi lovit cu un balon cu apă, provocând o altercație fizică.



 

Un amic al său, care a fost prezent la bătaie, a susținut afirmația că au fost „vizați” din cauza etniei lor, subliniind că nimeni altcineva din fața sau din spatele lor nu a fost afectat.



„Sunt trist că m-am comportat așa cum m-am comportat. Sunt atât de trist că oamenii în toată firea trebuie să arunce cu baloane cu apă pentru a se bucura de o zi”, a mai spus starul filmelor de acțiune.

 
Prietenul său a arătat apoi vânătăile rămase pe brațele sale în urma luptei, afirmând că agresorii l-ar fi „călcat pe brațe” și l-ar fi „ținut la pământ”. Trejo, la rândul său, a spus că este „în regulă”, adăugând că „Nu mi-au putut face rău“.


 
În stilu-i caracteristic, Danny Trejo a spus că bărbații cu care s-a luptat ar trebui să se simtă rușinați pentru că au atacat pe cineva de vârsta lui: „Mi-ar fi rușine dacă aș ataca un om de 80 de ani și el încă vorbește și râde”.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies