marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vanessa Hudgens a devenit prima oară mamă la vârsta de 35 de ani

Frumoasa actriță și soțul ei, jucătorul de baseball Cole Tucker, au devenit, în sfârșit, părinți.

Vanessa Hudgens a devenit prima oară mamă la vârsta de 35 de ani
Vanessa Hudgens, celebră pentru rolul său din „High School Musical”, este proaspătă mămică, a relatat E!News. Ea a fost văzută de paparazzi părăsind spitalul împreună cu soțul ei.
 
Potrivit TMZ, Vanessa Hudgens și soțul ei, jucătorul de baseball Cole Tucker, s-au căsătorit în secret la sfârșitul anului trecut, în timp ce se aflau în vacanță în Mexic. Ceremonia ar fi fost una intimă, cu doar câțiva membri ai familiei și prieteni apropiați, mai ales că mireasa a fost însărcinată.
 
Cu toate acestea, actrița nu și-a ținut secretă sarcina, etalându-și burtica de gravidă pe covorul roșu și ținându-și la curent fanii cu informații despre cum evoluează această frumoasa etapă din viața ei.



 

 
Deși actrița a împărtășit vestea prin intermediul InstaStory, fotografiile cu ea părăsind spitalul după ce a născut a făcut-o să spună că: „Suntem dezamăgiți că intimitatea familiei noastre nu a fost respectată și a fost exploatată în această perioadă specială din cauza lăcomiei unei camere cu obiectiv lung care alimentează mass-media. În ciuda tuturor neplăcerilor, vă asigurăm că mama, tata și copilul sunt fericiți și sănătoși".
 
Acesta este primul copil al artistei și, deși paparazzi au fost pe fază, încă nu se știe cu exactitate nici data nașterii, nici sexul și nici numele copilului, însă se presupune că ar fi vorba despre un băiețel.



 

Vanessa Hudgens și Cole Tucker au fost văzuți pentru prima dată împreună în noiembrie 2020, când au fost fotografiați ținându-se de mână în Los Angeles.
 
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies