marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiile Razzie 2023: Jared Leto și Tom Hanks, nominalizați pentru cele mai proaste interpretări

Sezonul premiilor este în toi și, în timp ce Hollywoodul onorează cele mai bune filme și performanțe din 2022, premiile Razzie pun în lumină cele mai „proaste“ filme și actori ai anului.

Premiile Razzie 2023: Jared Leto și Tom Hanks, nominalizați pentru cele mai proaste interpretări
În fruntea clasamentului se află controversatul film biografic „Blonde“, al lui Andrew Dominik, despre Marilyn Monroe, cu opt nominalizări. Deși Ana de Armas nu este nominalizată la categoria cea mai proastă actriță, filmul este nominalizat la categoria cea mai proastă imagine, iar Dominik la cea mai proastă regie și scenariu. De asemenea, Evan Williams și Xavier Samuel concurează la categoria cel mai prost actor în rol secundar, alături de Mod Sun și Pete Davidson pentru „Good Mourning“ și Tom Hanks, laureat al premiului Oscar, pentru „Elvis“.

Tom Hanks se află, de asemenea, în cursa pentru cel mai prost actor pentru rolul lui Geppetto din filmul live-action „Pinocchio“ de la Disney. Completează cursa pentru cel mai prost actor Colson Baker (alias Machine Gun Kelly, a cărui comedie cu drogați „Good Mourning“ a obținut în total șapte nominalizări), Davidson (pentru un rol vocal în „Marmaduke“), Sylvester Stallone („Samaritan“) și Jared Leto („Morbius“).
 
Filmul cu vampiri de la Sony Pictures bazat pe personajul negativ de la Marvel a eșuat la box office cu 39 de milioane de dolari în weekendul de debut din aprilie. Filmul cu Leto în rolul principal a fost criticat de critici și a devenit instantaneu un meme pe internet, câștigând o relansare în iunie, care a avut o încasare de puțin peste 300.000 de dolari.

„Pinocchio“, de la Disney, candidează pentru șase premii, „Morbius“ a primit cinci nominalizări, iar „The King's Daughter“ a primit trei.
 
Din lista de nominalizări din acest an lipsește premiul special acordat lui Bruce Willis, care a apărut în 11 filme în 2022. Anul trecut, Razzies a creat o categorie numită „cea mai proastă interpretare a lui Bruce Willis într-un film din 2021“, dar organizația satirică de decernare a premiilor a anulat premiul în martie anul trecut, după ce familia lui Willis a dezvăluit că actorul din „Die Hard“ se luptă cu afazia, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care afectează capacitatea unei persoane de a comunica.


Modifică setările cookies