marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Replici acide între George Clooney și Quentin Tarantino. Regizorul a aprins fitilul unui nou scandal la Hollywood

Clooney îi răspunde lui Tarantino după ce i-a spus că nu este un star de cinema.

Replici acide între George Clooney și Quentin Tarantino. Regizorul a aprins fitilul unui nou scandal la Hollywood
Nu ne imaginam să asistăm la un asemenea „spectacol” gratuit între doi granzi ai cinematografiei internaționale.
 
George Clooney este supărat pe Quentin Tarantino pentru că nu îl consideră „un star de cinema”. Actorul în vârstă de 63 de ani rămâne una dintre cele mai valoroase vedete din industrie și a regizat o serie de filme aclamate de critici, dar acum s-a dezlănțuit la adresa lui Quentin Tarantino.
 
Clooney, care a jucat alături de Tarantino în comedia horror cu vampiri „From Dusk Till Dawn” a lui Robert Rodriguez din 1996, a declarat pentru numărul din septembrie al revistei „GQ”: „Quentin a vorbit despre mine recent, așa că sunt puțin iritat de el. A dat un interviu în care numea staruri de cinema și vorbea despre Brad Pitt și altcineva, iar apoi un tip a spus: «Dar George?», iar el a răspuns: «Nu este un star de cinema»“.



 

 
George Clooney a câștigat două premii Oscar, dar vrea să își extindă orizonturile către Broadway. În ciuda iritării sale față de regizor, el a recunoscut avantajele actuale pentru actorii tineri. „Este o perioadă grozavă pentru a fi un actor tânăr. Pentru că atunci când eram un actor tânăr, dacă te uitai în spatele ziarului L.A. Times în fiecare luni dimineața, aveau cele 64 de programe care se făceau. Acum sunt 600 de spectacole. Așa că există mult mai multă muncă pentru actori”, a spus el.



 

 
George Clooney, care are doi copii cu soția sa, Amal, o avocată pentru drepturile omului în vârstă de 46 de ani, a declarat: „Am scris o piesă pentru Broadway, «Good Night and Good Luck». Voi fi pe Broadway. Vor fi șase luni din viața mea în New York... Voi petrece timp cu copiii mei. Îmi place foarte mult să-i duc la școală, iar eu și soția mea ne simțim foarte bine. Așa că nu vreau să pierd toate astea. Dar aceasta este o oportunitate de a face ceva ce nu am mai făcut până acum. Nu am fost niciodată pe Broadway”, a adăugat el.



 

 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies