marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cazul morții lui Matthew Perry se complică. Actorului i-ar fi fost indusă moartea

Mai multe persoane au fost arestate după ce s-a demonstrat că au legătură cu moartea starului din „Friends”, care a decedat ca urmare a unei supradoze de ketamină.

Cazul morții lui Matthew Perry se complică. Actorului i-ar fi fost indusă moartea
A fost supradoză, dar nu sinucidere. Și, se pare, că cineva ar fi orchestrat din spate acest deznodământ fatidic.
 
În urma anchetei privind decesul actorului Matthew Perry, care a murit în octombrie 2023 din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, au fost efectuate mai multe arestări, inclusiv a unui medic și a mai multor dealeri responsabili pentru livrarea substanței către Perry.
 
Potrivit informațiilor furnizate de TMZ, Departamentul de Poliție din Los Angeles, DEA și US Postal Service au executat mandate de percheziție care au dus la confiscarea de computere, telefoane și alte echipamente electronice pentru a stabili cine i-a furnizat lui Perry ketamina obținută ilegal, care l-a făcut să leșine și să se înece în jacuzzi.



 

 
Potrivit site-ului, mandatul de percheziție a dezvăluit mesaje text în care se discuta despre actor, despre ketamina pe care o dorea și despre ce făceau pentru a o obține. Mesajele vorbesc, de asemenea, despre prețul pe care actorul din „Friends” l-a plătit pentru substanță: 55.000 de dolari pentru 20 de fiole de ketamine, luate de la un anume Dr. Plasencia, unul dintre cei acuzați de moartea lui Perry. De altfel, acesta ar fi și profitat de starea lui, pentru a-l stoarce de bani, așa cum relevă unul dintre mesajele text trimise de acesta: „Mă întreb cât de mult va plăti acest cretin”, cu referire la actor. Anchetatorii spun că Plasencia a scris în mesajele text că dorea să fie „sursa de droguri” a lui Perry.
 
Înainte de moartea sa, Matthew Perry folosea terapia prin perfuzie cu ketamină pentru a trata anxietatea și depresia, cu toate acestea, ultima terapie a fost cu o săptămână și jumătate înaint e de moartea sa, astfel încât ketamina din organismul său nu a fost prescrisă de un medic. În plus, s-a observat că substanța ingerată de Perry nu a fost prescrisă legal și mai multe agenții, inclusiv DEA, Serviciul Poștal al Statelor Unite și Departamentul de Poliție din Los Angeles, au lansat o anchetă penală în urmă cu câteva luni.


 

 
Mai grav este că asistentul său permanent, Kenneth Iwamasa, care nu avea niciun fel de pregătire medicală, i-ar fi „injectat” lui Perry ketamină chiar în ziua morții, pe 28 octombrie 2023, „provocând decesul și vătămări corporale grave”, se arată în rechizitoriu. Iwamasa „știa foarte puțin, sau chiar nimic, despre administrarea și/sau tratarea pacienților cu substanțe controlate”, se arată în documentele judiciare.
 
Potrivit informațiilor din Page Six, fostul agent special CIA și FBI Tracy Walder crede că Matthew Perry a împărtășit rețete pentru substanțe controlate cu unii prieteni. „Este incredibil de trist, îmi pare rău pentru Matthew Perry.... (dar) oamenii care s-au hrănit din slăbiciunea (lui) sunt problematici - mi-ar plăcea să văd un fel de condamnare pentru crimă pentru oamenii care i-au furnizat drogurile, ceva care să rămână cu ei pentru tot restul vieții lor”, a adăugat echipa juridică despre ancheta în curs.
 
FOTO: Profimedia, Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies