marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Tom Cruise a luat cu asalt Parisul la închiderea Jocurilor Olimpice

Cea mai așteptată prezență de la ceremonia de închidere a Olimpiadei de la Paris a fost cea a starului din „Top Gun”, care a făcut tranziția către Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 2028.

Tom Cruise a luat cu asalt Parisul la închiderea Jocurilor Olimpice
O nouă „Misiune Imposibilă”? Nicidecum! Însă efectul vizual a părut decupat chiar din seria de filme cu care numele lui Tom Cruise se identifică de 3 decenii încoace.
 
Starul hollywoodian a participat la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris, coborând în rapel de pe acoperișul Stade de France, ca parte a spectacolului oferit de Los Angeles, care va găzdui Jocurile Olimpice în 2028.
 
Actorul a realizat una dintre cascadoriile sale obișnuite la ceremonia de duminică, atârnând de pe acoperișul arenei la o înălțime de 115 picioare pe o frânghie, ca parte a predării ștafetei către Los Angeles a Jocurilor din 2028.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA 2028 (@la28games)


 
 
Tom a fost văzut făcând cu mâna sportivilor prezenți la ceremonie, înainte de a ateriza și de a duce steagul olimpic pe o motocicletă. Ulterior, un segment preînregistrat l-a arătat pe starul din „Top Gun” transportând steagul înapoi în SUA cu un avion, înainte de a-l plasa pe semnul Hollywood.
 
Un raport TMZ de la începutul acestei luni a dezvăluit că partea din Los Angeles a cascadoriei a fost filmată în martie și a recunoscut că se așteptau ca starul de la Hollywood să fie reperat, iar informațiile să fie divulgate în prealabil.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)


 
 
Se spune că Cruise a fost forța motrice din spatele spectacolului și a fost el însuși abordat de Comitetul Internațional Olimpic pentru a realiza o serie de cascadorii care să lege Jocurile de la Paris și Los Angeles.

Ceremonia a inclus, de asemenea, prestații ale H.E.R., Red Hot Chilli Peppers, Billie Eilish, Snoop Dogg și Dr Dre, primul cântând imnul național al SUA „The Star-Spangled Banner” pe stadion, iar al doilea de pe plaja Venice din Los Angeles.


 

 
Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, a declarat că Jocurile Olimpice au fost „senzaționale pe Sena”: „Jocurile Olimpice Paris 2024 au fost o sărbătoare a atleților și a sportului în cea mai bună formă a sa. Primele Jocuri Olimpice în deplină concordanță cu reformele Agendei noastre Olimpice: mai tinere, mai urbane, mai incluzive, mai durabile. Primele Jocuri Olimpice cu deplină paritate de gen. Au fost niște Jocuri Olimpice senzaționale de la început până la sfârșit: niște Jocuri Olimpice senzaționale. Jocurile Olimpice Paris 2024 au fost Jocurile Olimpice ale unei noi ere”, a spus el.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies