marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revedere cu Diana Dumitrescu, Augustin Viziru și Gheorghe Visu în Ghinionistul

Comedia regizată de Iura Luncașu a fost, în 2017, filmul românesc cu cel mai bun debut cinematografic.

Revedere cu Diana Dumitrescu, Augustin Viziru și Gheorghe Visu în Ghinionistul
Cu Vlad Logigan, Sânziana Tarța, Gheorghe Visu si Radu Gabriel în rolurile principale, „Ghinionistul“ construiește cu haz povestea lui Robert, un tânăr care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă.
 
Prea prins în grijile zilnice și prea convins că este urmarit de ghinion, Robert uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-și îndeplini visele. Ca și chitarist, el nu-și dorește decât să ajungă la audițiile de care viitorul său depinde, dar este împiedicat de tot felul de obstacole. Ce-i drept, are și multe „pieze rele“ în jur, interpretate de Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Ruby, Augustin Viziru, Virgil Ianțu și Codin Maticiuc.


 
O producție independentă, realizată exclusiv din fonduri proprii sub egida Imagine8 Stories, ,,Ghinionistul“ face trimitere la probleme actuale ale societății românești (prezența oportuniștilor, lipsa dotărilor din spitalele de provincie şi a atenției acordate celor năpăstuiți), dar şi la atitudinea detașată a românului din provincie, obișnuit să facă haz de necaz.
 
Scenariul filmului este semnat de Salex Iatma, regia a fost condusă de Iura Luncașu, iar filmările au avut loc în Reșița, Anina și Gărâna („satul jazz-ului”).


 
Filmul românesc ,,Ghinionistul“ este difuzat la Pro Cinema duminică, de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:15.


Galerie foto


Modifică setările cookies