marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dacă e miercuri, e seara filmului polițist. Azi îi vezi pe Angelina Jolie și Denzel Washington în Colecționarul de oase

În ultima lună de primăvară, ai ocazia să vezi unele dintre cele mai bune filme de acțiune și investigație.

Dacă e miercuri, e seara filmului polițist. Azi îi vezi pe Angelina Jolie și Denzel Washington în Colecționarul de oase
În fiecare zi de miercuri, de la ora 22:30, telespectatorii PRO Cinema vor rezolva cazuri alături de cei mai buni actori în rolurile unor ofițeri de poliție. Titlurile peliculelor ce pot fi urmărite sunt: „Colecționarul de oase“, „Legământul“, „Polițiști în Brooklyn“, „Negru și albastru“ și „Ultima razie“. 
 
În seara aceasta, ai ocazia s-o (re)vezi pe Angelina Jolie în rolul tinerei agente de criminalistică Amelia Donaghy, aflată în căutarea unuia dintre cei mai imprevizibili și periculoși criminali în serie, denumit generic „Colecționarul de oase“/„The bone collector“ (1999).
 
Ea este ghidată în investigația sa de criminalistul⁠ profesionist Liconln Rhyme (Denzel Washington) este imobilizat la pat după un accident care l-a lăsat complet paralizat de la gât în jos – amintind de un film similar, „Above Suspicion” (1995), cu Christopher Reeve. Fiecare indiciu și fiecare mesaj găsit e câte o piesă dintr-un uriaș puzzle teribil, care îi întinde tinerei o capcană mortală.


 
Pelicula este o adaptare a romanului polițist de Jeffery Deaver⁠( publicat sub același nume⁠ în 1997. Acesta a primit recenzii mixte din partea criticilor și a câștigat aproximativ 150 de milioane de dolari în comparație cu bugetul său de 48 de milioane de dolari.


Din distribuție mai fac parte Queen Latifah, Luis Guzman („Wednesday“) și Ed O’Neill („Familia Bundy“).


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies