marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert De Niro, Robin Wright și Bruce Willis sunt prinși în Panică la Hollywood

Din afară, viața unui agent de la Hollywood poate părea una ideală, dar presiunea la care este expus zilnic îi afectează atât cariera, cât și familia. 

Robert De Niro, Robin Wright și Bruce Willis sunt prinși în Panică la Hollywood
O săptămână din viața puternicului producător de la Hollywood, Ben (Robert De Niro), în timp ce jonglează cu negocierile cu un director de studio pentru ca cel mai nou film al său să poată fi lansat la Cannes peste două săptămâni, cu un regizor foarte nervos, care trebuie să facă modificări la film, cu un actor și agentul său pentru că starul Bruce Willis a sosit pe platoul de filmare cu barbă și cu fosta lui soție, Kelly (Robin Wright), despre care descoperă că ar putea avea un amant. Totodată, fiica sa de 17 ani (Kristen Stewart) dintr-o altă căsătorie a început să plângă. 


 
Ce s-a întâmplat? Va reuși Ben să se adune, să primească undă verde de la studio pentru a merge la Cannes, să treacă de criza lui Bruce Willis, care barbă și ține predici, și, poate, să revină în grațiile lui Kelly?


 
O comedie spumoasă, cu mari actori ai Hollywoodului, dispuși să arate publicului și fața nevăzută a vieții stresante din Cetatea Filmului.


 

 
Filmul „Panică la Hollywood“/„What Just Happened?“ (2008) este difuzat la Pro Cinema duminică la ora 22:45.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies