marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis și Demi Moore vor fi bunici!

O veste mare a animat întreaga familie de actori, chiar în preajma Crăciunului: Rumer va fi mămică!

Bruce Willis și Demi Moore vor fi bunici!
Rumer Willis, fiica cea mare a foștilor soți Bruce Willis și Demi Moore, a anunţat pe pagina ei de socializare că aşteaptă un bebeluş. Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 34 de ani este însărcinată pentru prima oară, ceea ce o copleşeşte teribil, căci încă nu se imaginează cu un bebeluş în braţe.
 
Totodată, mama sa, Demi Moore, care se mândreşte cu felul în care arată la cei 60 de ani ai săi, a comentat la postarea lui Rumer: „Intru pe acest tărâm necunoscut, în era mea de bunică“.
 
Rumer Willis abia ce dezvăluise recent că este într-o relație cu artistul Derek Richard Thomas. Tânăra actriță a distribuit imagini alb-negru cu ea însărcinată, în timp ce viitorul tătic îmbrățișează cu afecțiune burtica deja proeminentă.


 

 
Și surorile sale sunt foarte fericite de veste. Scout Willis, în vârstă de 31 de ani, și Tallulah Willis, în vârstă de 28 de ani, au exclamat: „EEEEEEEE!!!! Susținem această mămică!!“.
 
Recent, întreaga familie s-a reunit mai devreme ca să sărbătorească Crăciunul, dat fiind faptul că Bruce Willis nu se simte foarte bine, după ce a fost recent diagnosticat cu afazie și chiar a fost nevoit să se retragă din industrie. Din păcate, starea lui Bruce Willis este într-o continuă degradare, dar marea sa familie îl sprijină din tot sufletul. Iar această veste grozavă sperăm să-l binedispună.

 

FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies