marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bruce Willis apare într-o nouă serie de fotografii de familie, după ce a dezvăluit că este bolnav

Fosta lui soție, Demi Moore, a reunit întreg clanul pentru un Crăciun sărbătorit în avans.

Bruce Willis apare într-o nouă serie de fotografii de familie, după ce a dezvăluit că este bolnav
Relaxat și zâmbitor, Bruce Willis se bucură de armonia unui cămin liniștit, el fiind printre puținii actori care au reușit să-și păstreze familia aproape, chiar și după divorț.
 
Din păcate, la cei 66 de ani ai săi, actorul a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare a vorbirii care afectează exprimarea sau înțelegerea limbajului vorbit sau scris, din cauza unor leziuni ale creierului.
 
De când au aflat de această afecțiune, familia Willis a strâns și mai mult rândurile și au grijă să-i creeze un mediu cald și prietenos, restricționând la maximum viața publică.
 
Zilele trecute, însă, prima lui soție, actrița Demi Moore (60 de ani), a invitat întreaga familie extinsă la ea acasă și a imortalizat momentul, împărtășind cu fanii internauți câteva instantanee comice.
 
„Noi suntem FAMILIA!!! Intrând în spiritul sărbătorilor!“, a scris actrița din "„Ghost“ alături de fotografiile în care apare alături de fostul soț, de actuala lui soție Emma Heming (44 de ani) și de fiicele lor.
 
Într-una dintre fotografii, Moore este la mijloc între starul din „Die Hard“ și Emma, în timp ce îl ține cu o mână pe Willis de braț și o pune pe cealaltă pe câinele fiicei lor.
 
Cele trei fiice ale lor – Rumer (34 de ani), Scout (31 de ani) și Tallulah (28 de ani) - au zâmbit alături de surorile lor mai mici din căsătoria lui Willis și Heming - Mabel Ray (10 ani) și Evelyn Penn (8 ani).

 
O a doua fotografie îi arată pe Willis ținându-și de mână soția și zâmbind la masă.
 
Câinele lui Tallulah, Pilaf, a fost vedeta serii, fiind prezent în trei dintre cele patru cadre.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies